Værd at vide om invisalign her får du en kort guide til behandlingen | TandCity

Invisalign behandling København – her får du en kort guide til behandlingen

Værd at vide om invisalign her får du en kort guide til behandlingen | TandCityEt flot smil er det bedste visitkort, idet det er det første karaktertræk, som andre lægger mærke til ved os. Derfor bør vi tage vare på det og behandle det så godt som muligt. Det kan dog nogle gange være lidt af en udfordring, for hvad nu hvis tænderne ikke er helt så lige fra naturens hånd, som man kunne ønske sig? Det kan en bøjle vel løse. Ja, men det er bestemt ikke den eneste løsning.

Invisalign er en ny behandlingsmetode, som i løbet af få år er blevet et af de mest populære alternativer til den klassiske bøjle. Det er nemt og diskret, og så giver det et fremragende resultat, uden at du behøver at bekymre dig om “togskinner”.

Invisalign og økonomien

Når du vælger behandlingen invisalign i København, er det en investering, hvor der er stor økonomisk fleksibilitet. Prisen fastsættes efter dine behov, idet der først udarbejdes en 3D-scanning, hvor du både kan se resultatet og få et mere konkret bud på, hvor meget invisalign koster i dit tilfælde.

Er du medlem af sygeforsikringen Danmark, kan der være mulighed for at få tilskud til behandlingen så du kan få tilbudt behandlingen invisalign til en god pris. Mange tandlæger tilbyder desuden også rente- og gebyrfrie låneordninger til behandlinger med invisalign, så du har mulighed for at få rettet dine tænder så diskret som muligt, uden at det gør et alt for stort indhug i økonomien fra den ene dag til den anden.

Behandlingen med invisalign har en høj pris i forhold til den klassiske tandbøjle, men til gengæld kan du også se frem til et forløb, hvor ingen ved, at du får tænderne rettet, med mindre du fortæller dem det!

Bøjler eller invisalign?

Man bør researche, hvor man finder de bedste invisalign-priser, og der skal ligeledes kigges på behandlingstiden, og på hvor diskret man ønsker, at forløbet skal være.

Bøjlen, den traditionelle behandling, er noget, som mange forbinder med barndommen, og det er sjældent, at man tilvælger den i voksenalderen. Her kan der nemlig være andre overvejelser, der spiller ind, både sociale og arbejdsmæssige, og det kan betyde, at man helt fravælger tandretning.

Med Invisalign til en god pris får du specialfremstillet flere forskellige sæt skinner, som skal bæres på tænderne i et fastsat tidsrum, som regel et par uger ad gangen, før der skiftes til et nyt sæt, i takt med at dine tænder flytter sig lige så langsomt.

Det samlede forløb tager som regel et halvt til et helt år, alt afhængigt af hvor meget dine tænder skal rettes, og der er selvfølgelig også løbende konsultationer med din tandlæge inkluderet i prisen.

Find invisalign-behandling i København

Er du fristet af den nye metode, og er du nysgerrig på, hvor du finder de bedste invisalign-priser i Danmark?

Det er svært at sige helt konkret, hvor meget en behandling koster, da det afhænger af din unikke situation; det kan dog altid svare sig at researche de mange forskellige tilbud. Hvis du bruger en smule tid på at indhente tilbud, er der dog gode chancer for at finde en behandling med invisalign til en god pris. Bor du i hovedstadsområdet, kan du eksempelvis ved Østerport Station finde en tandklinik, som tilbyder behandlingen invisalign i København.

God fornøjelse med at finde de bedste invisalign-priser!
Bestil tid online