Tandsmykke

Tandsmykker

Vi mennesker har altid haft en særlig fascination af smykker og pynt. Der er noget, som vi har til fælles på tværs af tid, kultur og geografi, og vores lyst til at dekorere os selv på nye og kreative måder ser ikke ud til at aftage lige foreløbigt – snarere tværtimod!

Tænk blot på de egyptiske faraoer og deres ekstravagante guldsmykker og makeup. Allerede for flere tusind år siden var udsmykning populært, og det skyldes netop, at smykker altid har båret en stor symbolsk værdi, hvad enten de er blevet anvendt til at symbolisere foreningen af to mennesker eller blot til at symbolisere velstand og status.

I dag er brugen af smykker ikke kun en luksus, der er forbeholdt de rige. Alle har mulighed for at dekorere sig og dermed udtrykke en personlig stil. Smykker tilbyder nemlig en unik chance for at sætte et personligt præg på ens udseende, hvad enten der er tale om ringe, halskæder, armbånd eller endda tandsmykker.

Swarovski-tandsmykker hos TandCity

Få et smukkere smil med tandsmykker

Tandsmykker er ikke et nyt fænomen, men man kan måske sige, at de endelig har fået deres store gennembrud. I den seneste tid er interessen steget markant, både blandt børn og voksne, og der er i dag stor efterspørgsel på tandsmykker til gode priser.

Det er ikke længere kun hiphopmusikere, der dekorerer deres tænder med lidt “bling bling”. Indsættelse af tandsmykker er blevet en helt normal service hos tandlægerne. Tandsmykker giver dig mulighed for at tilføre dit smil et friskt pust. Udover øjnene er tænderne noget af det første, man lægger mærke til ved andre mennesker, så hvorfor ikke give dine medmennesker noget flot at kigge på? Det behøver desuden heller ikke at koste alverden. Det er nemt at finde et godt tilbud på et tandsmykke til yderst fornuftige priser.

Swarovski-tandsmykker hos TandCity

TandCity ligger praktisk placeret ved Østerport Station, og vores team har en stor erfaring i at påsætte de smukke tandsmykker af det anerkendte mærke Swarovski. Mange henvender sig til os, fordi de ønsker at fremhæve deres smil med et lille, sødt smykke, og de går fra klinikken med et nyt selvtillidsboost grundet den lille hemmelighed, de nu bærer rundt på.

Hos TandCity bliver vi ofte spurgt om, hvorvidt det ødelægger tænderne at få påsat et tandsmykke, og svaret vil altid være det samme: Et klart og tydeligt nej!

Når man skal påklæbe Swarovski-smykket, er det blot nødvendigt at gøre tandens overflade lidt mere ru, selvfølgelig uden at skade emaljen. Derefter fastgøres smykket med en særlig flydende plast, som herefter hærdes ved hjælp af halogenlys. Monteringen er således både nem og smertefri. Den skader ikke dine tænder, og derudover kan smykket tages af, når du ønsker det.

Smykkerne fås i flere forskellige former og størrelser, hvilket giver dig mulighed for at vælge den type smykke, der afspejler din personlige stil. Du har friheden til at være unik, når det drejer sig om de små detaljer, og hvem har ikke lyst til det? Har du lyst til at sende et sjovt, smart og moderne signal om din personlighed via dit smil, så kontakt TandCity for en snak om tandsmykker til gode priser.

Tandsmykker pris – Bedste priser

Tandsmykker PRIS
Tandsmykker (Swarowski 0,8mm) Incl. påsætning 600,00kr

TandCity – Akut tandlæge

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.