Tandsmykke – TandCity i København

Smykker som symboler

Siden tidernes morgen har mennesket været vild med at pynte sig selv – Tænk bare på de egyptiske faraoer og deres ekstravagante guldsmykker og makeup. Smykker har altid båret stor symbolsk værdi, hvad enten de er blevet brugt til at symbolisere foreningen af to mennesker, eller blot til at symbolisere velstand og status. I dag er brugen af smykker ikke kun en luksus reserveret til de rige, alle har mulighed for at dekorere dem selv, og dermed udtrykke deres personlige stil. Smykker tilbyder nemlig en unik chance for, at sætte et personligt præg på ens udseende, hvad enten der er tale om ringe, halskæder, armbånd eller endda tandsmykker.

Få et smukkere smil med tandsmykke

I den seneste tid er interessen steget markant, både blandt børn og voksne. Det er ikke længere kun hiphop-musikere, der dekorerer deres tænder med lidt “bling”, påsættelsen er blevet en helt normal service hos tandlægen. Tandsmykker giver dig mulighed for at tilføre dit smil et frisk pust. Udover øjnene er tænderne noget af det første, man lægger mærke til ved andre mennesker, så hvorfor ikke give dine medmennesker noget flot at kigge på?

Swarovski-tandsmykker hos TandCity

Hos TandCity, praktisk placeret på Østerport Station, har vi stor erfaring med påsættelsen af smukke tandsmykker af det anerkendte mærke Swarovski. Mange kommer til os, fordi de ønsker at fremhæve deres smil med et lille, sødt smykke, og går fra klinikken med en ny følelse af selvtillid, pga. den lille hemmelighed de nu bærer på tænderne.

Hos TandCity bliver vi tit spurgt om, hvorvidt det ødelægger tænderne at få påsat et tandsmykke, og svaret til dette er et rungende nej! For at påklæbe Swarovski-smykket gøres tandens overflade først lidt mere ru, selvfølgelig uden at skade emaljen, og derefter bliver smykket sat fast med en speciel flydende plast, som herefter hærdes ved hjælp af halogenlys. Påsættelsen er altså let og smertefri, skader ikke dine tænder, og derudover kan smykket tages af hvornår du ønsker det.

Smykkerne kommer i flere forskellige former og størrelser, hvilket giver dig mulighed for, at vælge den der bedst afspejler din personlige stil. Har du lyst til at sende et sjovt, smart og moderne signal, så kontakt TandCity for en snak om tandsmykker.

Bestil tid for tandsmykke i dag.

Læs mere om vores behandlinger og priser.

Tandsmykke i København