Tandregulering & tandretning – TandCity i København

De fleste forbinder nok tandretning med skoletidens specialuddannede bøjletandlæger, der lavede ganebøjler og satte togskinner på tænderne, så de skæve tænder og overbid blev rettet. Desværre blev ikke alle tilbudt tandretning eller fravalgte det dengang, og mange voksne går i dag rundt med et smil, som de i virkeligheden er kede af. Det kan være et mellemrum mellem fortænderne eller et par strittende hjørnetænder, eller også sidder tænderne i fronten så tæt, at det er svært at holde ordentligt rent. Det er stadigt specialuddannede tandlæger, der laver tandretning med bl.a. togskinner og til tider kirurgi. Men der er også kommet en del produkter på markedet, der gør det muligt at få sin egen tandlæge til at rette lidt på tænderne. Vi kalder det derfor tandretning.

Invisalign i København – TandCity

Tandregulering & tandretning – behandling af alle typer tænder

Inman Aligner, Invisalign og LiteWire. Fælles for de tre metoder er, at de i løbet af forholdsvis kort tid kan rette især fronttænderne. Det er altså primært æstetiske problemer, der tages hånd om, hvorimod tandretning og kirurgi stadig må være førstevalget, hvis der er tale om funktionelle problemer.

Tandregulering med Invisalign behandling af alle typer tænder-TandCity

Inman Aligner ligner lidt en kombination af en bideskinne og en ganebøjle. Her vil fronttænderne blive rette ved hjælp af to modsatrettede buer, der via elastiske fjedre presser tænderne nænsomt i den rette position. Læs mere på: www.inmanaligner.com

Tandregulering & tandretning pris – Bedste priser i København

Tandregulering & tandretningPris
LiteWire (tandregulering) enkelt kæbe19.500kr
LiteWire (tandregulering) begge kæber27.500kr
Inman aligner (tandregulering) – Enkelt kæbe20.000kr
Inman aligner (tandregulering) – Begge kæber29.000kr

TandCity – Akut tandlæge i København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.