Tandregulering & tandretning i København

Tandregulering & tandretning – TandCity i København

De fleste forbinder nok tandretning med skoletidens specialuddannede bøjletandlæger, der lavede ganebøjler og satte togskinner på tænderne, så de skæve tænder og overbid blev rettet. Desværre blev ikke alle tilbudt tandretning eller fravalgte det dengang, og mange voksne går i dag rundt med et smil, som de i virkeligheden er kede af. Det kan være et mellemrum mellem fortænderne eller et par strittende hjørnetænder, eller også sidder tænderne i fronten så tæt, at det er svært at holde ordentligt rent. Det er stadigt specialuddannede tandlæger, der laver tandretning med bl.a. togskinner og til tider kirurgi. Men der er også kommet en del produkter på markedet, der gør det muligt at få din egen tandlæge til at rette lidt på tænderne. Vi kalder det derfor tandretning, når vi tilbyder disse produkter til dig, der gerne vil regulere tandsættet en smule.

Invisalign i København – TandCity

Et smukt smil betyder meget for de fleste af os. Smilet er et redskab til at møde verdenen og de mennesker, du hilser på. Man siger, at hvis du smiler til verdenen, smiler den tilbage til dig. Derfor er det forståeligt nok, at det kan føles som at have en stor sort sky hængende over hovedet, hvis du går rundt med et smil, du er ked af. 

Hos TandCity kan vi give dig det smil, du drømmer om. Vi tilbyder tandregulering og tandretning fra vores klinik på Østerport i København. Hos TandCity mener vi, at dit smil skal give dig selvtillid og selvværd – bestemt ikke det modsatte. 

Derfor drømmer vi om at hjælpe dig med at få et smil, der giver dig glæde. Vi tilbyder kompetent tandregulering og tandretning i Købehavn, til dig, der drømmer om et pænere mere lige smil. 

Tandregulering & tandretning – behandling af alle typer tænder

Tandretning og kirurgi må stadig være førstevalget, hvis der er tale om funktionelle problemer. Funktionelle problemer kan for eksempel være, hvis du har problemer med et skævt bid, et over- eller underbid, der giver smerter eller problemer i forbindelse med måltiderne. Og i visse tilfælde kan det være nødvendigt at korrigerere kæbeledet, for at skabe et mere funktionelt sammenbid, fri fra smerter. Hvis der er tale om en korrigering, vil der højst sandsynligt være behov for tandkirurgi frem for tandretning.

Fælles for de tre metoder er, at de i løbet af forholdsvis kort tid kan rette især fortænderne. Det er altså primært æstetiske problemer, der tages hånd om. Hvis du døjer med skæve fortænder, eller det er en strittende hjørnetand, der irriterer dig, så er en af de tre ovennævnte metoder måske det, der skal til, for at du kan få det smil, du drømmer du.

Når du kommer i vores klinik på Østerport i København for at få hjælp til tandretning eller tandregulering, kan vi tilbyde flere muligheder for tandretning, og vi har helt sikkert også en metode, der er behagelig for dig. 

Men uanset hvad der er behov for, så tager vi altid et røntgenbillede af dit tandsæt, så vi har et fuldkomment billede af, hvilken behandling vi kan tilbyde dig for at afhjælpe dine problematikker. – Vi har kompetente tandlæger i vores klinik i København, med speciale i både tandretning og tandkirurgi, så uanset hvad du har brug for, så sørger vi for at hjælpe dig til et smukt og funktionelt smil.   

Tandregulering med Invisalign behandling af alle typer tænder-TandCity

Vi hos TandCity tilbyde dig hjælp gennem tre forskellige metoder: 

– Invisalign: Invisalign er en gennemsigtigt bøjle, der retter tænderne gennem en længere periode.

– LiteWire: i Litewire-løsningen er æstetikken optimal. Her sættes gennemsigtige krystalbrackets, og en hvid wire på de forreste tænder, så de synlige tænder bliver rettet.  

Hvis du døjer med skæve fortænder, eller det er en strittende hjørnetand, der irriterer dig, så en af de tre ovennævnte metoder, måske det der skal til, for at du kan få det smil, du drømmer du.

Tandregulering & tandretning pris – Bedste priser i København

Tandregulering & tandretning Pris
LiteWire (tandregulering) enkelt kæbe 19.500kr
LiteWire (tandregulering) begge kæber 27.500kr
Inman aligner (tandregulering) – Enkelt kæbe 20.000kr
Inman aligner (tandregulering) – Begge kæber 29.000kr

TandCity – Akut tandlæge i København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.