Tandregulering & tandredning – TandCity i København

De fleste forbinder nok tandretning med skoletidens specialuddannede bøjletandlæger, der lavede ganebøjler og satte togskinner på tænderne, så de skæve tænder og overbid blev rettet. Desværre blev ikke alle tilbudt tandretning eller fravalgte det dengang, og mange voksne går i dag rundt med et smil, som de i virkeligheden er kede af. Det kan være et mellemrum mellem fortænderne eller et par strittende hjørnetænder, eller også sidder tænderne i fronten så tæt, at det er svært at holde ordentligt rent. Det er stadigt specialuddannede tandlæger, der laver tandretning med bl.a. togskinner og til tider kirurgi. Men der er også kommet en del produkter på markedet, der gør det muligt at få sin egen tandlæge til at rette lidt på tænderne. Vi kalder det derfor tandretning.

 

Tandregulering & tandredning – behandling af alle typer tænder

Inman Aligner, Invisalign og LiteWire. Fælles for de tre metoder er, at de i løbet af forholdsvis kort tid kan rette især fronttænderne. Det er altså primært æstetiske problemer, der tages hånd om, hvorimod tandretning og kirurgi stadig må være førstevalget, hvis der er tale om funktionelle problemer.

Inman Aligner ligner lidt en kombination af en bideskinne og en ganebøjle. Her vil fronttænderne blive rette ved hjælp af to modsatrettede buer, der via elastiske fjedre presser tænderne nænsomt i den rette position. Læs mere på: www.inmanaligner.com

Invisalign er individuelt fremstillede gennemsigtige skinner, som stort set er usynlige at se. Behandlingen består af en lang række skinner, som man bærer 14 dage af gangen, og tænderne vil rette sig ind efter skinnerne, så man til sidst opnår det ønskede resultat. Læs mere på: www.invisalign.com

LiteWire er den nyeste behandling, og her er der tale om et fast apparatur lidt a la togskinner. Dog bruges keramiske tandfarvede brackets, og selve wiren er også hvid, så kosmetisk er der igen ikke de store gener under behandlingen. Her kan de skæve tænder hurtigt blive rettet, så man oftest på under et halvt år opnår sit ønskede resultat.

Hos TandCity kan vi hjælpe dig med at få det smil, du drømmer om med en tandregulering. Kom ind og få en uforpligtende snak og lad os guide dig gennem en verden af tandretning, hvor målet ikke er, at alle skal have det samme smil, men til gengæld, at alle skal være tilfredse med deres smil!

Læs mere om vores behandlinger og priser.

Tandregulering & tandretning i København – TandCity
Invisalign i København – TandCity
LiteWire behandling i i København