Behandling af tandlægeskræk

Behandling af tandlægeskræk i København

Desværre oplever vi tit, at folk springer tandlægebesøget over. Mange mennesker har ikke været til tandlæge i årevis, og de fleste giver samme årsag skylden: De lider af tandlægeskræk.

Vi hjælper dig med din tandlægeskræk – TandCity i København

Rigtig mange mennesker lider af tandlægeskræk. Oftest skyldes det en angst anlagt i barndommen, som med tiden udvikler sig til en form for panikangst. Det kan skyldes en smertefuld oplevelse i skoletandplejen, eller en behandling, der var så voldsom, at den for patienten føltes som et overgreb, og derfor vil patienten gøre hvad som helst for at undgå at stå over for den samme oplevelse igen. 

Behandling af tandlægeskræk – TandCity

De fleste, der lider af tandlægeskræk forsøger, i stor grad at undgå tandlægeklinikken så længe som overhovedet muligt. Det er først, når smerterne bliver for voldsomme at udholde i det daglige, at man opsøger tandlægen igen. Problemet er, at jo længere tid, du venter, des større kan problemet blive, og som oftest bliver behandlingen også dyrere. Når du oplever tandproblemer, er det bedste, du kan gøre at besøge os så hurtigt som muligt. Jo hurtigere du tager hånd om dine tandproblemer, jo bedre er det. Hvis du opsøger os hurtigt efter, du oplever symptomer på tandproblemer, har vi som din tandlæge langt bedre mulighed for at stille den rigtige diagnose og sikre den bedste behandling. Hvis smerterne er meget voldsomme, er det nemlig også langt sværere for os, at foretage en grundig undersøgelse af dine tænder og finde frem til, hvad dine tandproblemer skyldes, og derfor bliver behandlingen også mindre behagelig for dig.

Hvis du kommer forbi vores klinik, før smerterne for alvor tager til, bliver din oplevelse også mere behagelig og overkommelig, hvis du lider af tandlægeskræk. Hvis du udskyder dit tandlægebesøge for længe på grund af tandlægeskræk, kan du også risikere, at dine tandproblemer bliver forværret, eller der opstår yderligere problemer, som kræver flere behandlinger. Derfor er det vigtig, at du kontakter os, så snart du mærker behov for en tandlæge, på den måde kan vi give dig den bedste behandling. Læs vores artikel om, hvorfor du bør besøge din tandlæge jævnligt.

Vi hjælper dig med din tandlægeskræk – TandCity

Vi har rigtig mange patienter med tandlægeskræk. Det gode er, at stort set alle vender tilbage til os med en større selvtillid og en større tiltro til os. Hos Tandcity tager vi din tandlægeskræk alvorligt, og vi tager hånd om den, når du sætter dig i vores tandlægestol. Tandlægeskræk er for mange patienter en dyb frygt, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at tage frygten alvorligt. Selvom vi kan forsikre alle vores patienter om, at der ikke er noget at være bange eller bekymret for, når du besøger os, så har vi dyb forståelse for, at et tandlægebesøg kan være forbundet med en tidligere ubehagelige oplevelse, som kan have udviklet sig til en reelt tandlægeskræk hos dig.

 Vi ved godt, at tandlægeskræk kan ligge så dybt i dig, at den aldrig kan forsvinde helt, men vi vil gøre vores bedste for, at den bliver så lille som mulig. Hvis du lider af tandlægeskræk og leder efter en god klinik i København, så står vi klar til at hjælpe dig hos TandCity. Det vigtigste for os, når du kommer i vores klinik, er, at du får en god, rar, og behagelig oplevelse. Vi gør meget ud af at møde alle vores patienter, der hvor de er. Vi sikrer, at alle dine behov bliver indfriet, når du kommer hos os i vores klinik på Østerport i København. Det allervigtigste er, at du føler dig tryg og sikker, når du skal have en behandling hos os. Vi gør meget for at skabe tryghed, og vi skaber den ved at indgå i en tæt dialog med dig.

Du kan altid få et prisoverslag på behandlingen samt en tidshorisont, når du kontakter os angående din tandlægeskræk, og dine aktuelle tandproblemer. Vi kan aftale fra gang til gang, hvad vi skal lave næste gang, så du ikke føler, du bliver pålagt en behandling. En god behandling kræver et godt forhold mellem tandlæge og patient. Vi taler altid med dig om den enkelte behandling, forud for selve aftalen, så du ved præcist, hvad du kan forvente af behandlingen, før du kommer i vores klinik. Vi skal kunne stole på hinanden, og derfor synes vi, at en tæt dialog om både din tandlægeskræk og behandlingsforløbet er afgørende. Det er dig, der kender din tandlægeskræk bedst. Du ved, hvad der udløser den, og hvilke triggers der er forbundet med din tandlægeskræk.

Du kan hjælpe os, med at tage bedst muligt hensyn til din tandlægeskræk ved at sætte ord på, hvad der bekymrer eller skræmmer dig i forbindelse med dit besøg hos os. Er du særligt bange for evt. smerte, lydene eller lugtene? Eller måske er du bange for at miste en eller flere tænder? Vi tager os altid god tid til hver eneste behandling. I vores lyse, moderne lokaler sørger vi for at forklare dig om selve behandlingen, så du er godt forberedt, inden vi går i gang. Har du en ”dårlig” dag, hvor angsten fylder meget, holder vi pauser eller stopper behandlingen helt. Nogle dage samt tidspunkter på dagen er bare bedre end andre, og det ved vi godt. Hvis du på dagen for din behandling ikke orker andet end en snak, så tager vi bare en snak om behandlingen på dagen. Når du er inde til din tandbehandling, taler vi selvfølgelig med dig løbende under hele behandlingen, så du altid ved, præcist hvad vi foretager os, mens vi behandler dig. Lige meget hvad, er det dig, der bestemmer.

Husk på, at tandlæger er også mennesker, og selvom du måske ikke kan lide os, så er vi meget glade for alle vores patienter, og ønsker at give dig en rigtig god behandling.

Hos TandCity er nu også tandbehandlinger i narkose en mulighed.

TandCity – Akut tandlæge i København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.