Behandling af tandlægeskræk

Desværre oplever vi tit, at folk springer tandlægebesøget over. Mange mennesker har ikke været til tandlæge i årevis, og de fleste giver samme årsag skylden: De lider af tandlægeskræk.

Vi hjælper dig med din tandlægeskræk – TandCity i København

Rigtig mange mennesker lider af tandlægeskræk. Oftest skyldes det en angst anlagt i barndommen, som med tiden udvikler sig til en form for panikangst. Det kan skyldes en smertefuld oplevelse i skoletandplejen, eller en behandling som føltes som et overgreb, og man vil gøre hvad som helst for at undgå den samme oplevelse. Det er først, når smerterne bliver for voldsomme, at man opsøger tandlægen igen. Problemet er, at jo længere tid, du venter, des større kan problemet blive, og som oftest bliver behandlingen også dyrere. Læs vores artikel om, hvorfor du bør besøge din tandlæge jævnligt.

Behandling af tandlægeskræk – TandCity

Vi har rigtig mange patienter med tandlægeskræk. Det gode er, at stort set alle vender tilbage til os med en større selvtillid og en større tiltro til os. Vi ved godt, at tandlægeskræk kan ligge så dybt i dig, at den aldrig kan forsvinde helt, men vi vil gøre vores bedste for, at den bliver så lille som mulig.

For det første tager vi os god tid til hver behandling. I vores lyse, moderne lokaler sørger vi for at forklare dig om selve behandlingen, så du er godt forberedt, inden vi går i gang. Har du en ”dårlig” dag, hvor angsten fylder meget, holder vi pauser eller stopper behandlingen helt. Nogle dage – samt tidspunkter på dagen- er bare bedre end andre, og det ved vi godt. Hvis du ikke orker andet end en snak, så er det det, vi gør. Lige meget hvad er det dig, der bestemmer.

Vi hjælper dig med din tandlægeskræk – TandCity

Du kan altid få et prisoverslag på behandlingen samt en tidshorisont når du kontakter os angående din tandlægeskræk. Vi kan aftale fra gang til gang, hvad vi skal lave næste gang, så du ikke føler, du bliver pålagt en behandling. En god behandling kræver et godt forhold tandlæge og patient imellem. Vi skal kunne stole på hinanden, og du kan hjælpe os ved at sætte ord på din tandlægeskræk. Er du særligt bange for evt. smerte? Lydene og lugtene? Eller måske er du bange for at miste en eller flere tænder? Husk på, at tandlæger er også mennesker, og selv om du ikke kan lide os, så er vi meget glade for alle vores patienter, og ønsker at give dig en rigtig god behandling.

Hos TandCity er nu også tandbehandlinger i narkose en mulighed.

TandCity – Akut tandlæge i København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.