Kvalificerede tandlæger i København

 

Hos TandCity København er det vores overbevisning, at alle har ret til et sundt, langvarigt smil. Vi er som tandlægeKøbenhavn udmærket klar over, at tandlægebesøg i mange tilfælde er forbundet med ubehag og til tider endda frygt. Tandlægeskræk er desværre blevet udbredt i Danmark, og i mange tilfælde skyldes det i langt højere grad en tanke om at være til tandlægen, end det skyldes en reel dårlig oplevelse ved det. Vores tandlæge København team af højt kvalificerede professionelle bestræber sig på at ændre denne følelse og erstatte den med tillid og komfort.

Moderne tandplejeklinik med professionelle tandlæger i København

På vores tandlæge Østerbro klinik København, står vores hold af yderst professionelle tandlæger klar til at tage i mod nye som eksisterende kunder. Vores tandlægeklik er indrettet i et varmt og indbydende miljø, da vi er overbeviste om, at vi kan gøre dit besøg så behageligt som muligt. At gå til tandlægen handler om meget mere end bare at komme og sætte sig i stolen. Det er en helhedsoplevelse og ved at gøre alle rammerne omkring dit tandlægebesøg så behagelige som muligt, er vi sikre på, at vi kan tilbyde den bedste samlede oplevelse, uanset om det er et rutinemæssigt kontrolbesøg, eller der er tale om et større indgreb.

Da vi er klar over, at hver enkelt persons behov og ønsker er forskellige, tilbydes vores patienter så mange behandlingsmuligheder som muligt for at finde den, som passer præcis til dem. Vi er en tandlæge København klinik, der sætter en stor ære i at sætte den enkelte person i fokus. Det kan lyde som en kliché, men ikke desto mindre er det lige præcis hvad vi gør. Derfor har vores tandlæger også forskellige specialer, så vi altid kan tilbyde den helt rette behandling til dig.

Læs mere om vores behandlinger og priser.

Kvalificerede tandlæger i København
tandlægehjælp København
Alexander Johansson

Alexander Johansson

Klinikejer


Nina Svendsen Dentist

Nina Svendsen

Tandlæge


Isidora Lazarevic Dentist

Isidora Lazarevic

Tandlæge


Nauras Hamza Dentist

Nauras Hamza

Tandlæge


Sofie Bergman HR Director

Sofie Bergman

Personalansvarlig


Maria Mattsson Tandklinikassistent

Maria

Tandklinikassistent


Tandklinikassistent

Michella

Tandklinikassistent


Sura Dental assistant

Sura

Tandklinikassistent


Tandklinikassistent

Sara

Tandklinikassistent elev


Ardonika Dental assistant

Ardonika

Tandklinikassistent


Bestil tid online