Tandlægepriser

Billig tandlægepriser i København – TandCity

Uanset om dit tandlægebesøg har været planlagt i længere tid, eller om du lægger vejen forbi på grund af et akut opstået problem, skal både pris og service være i orden. Især i sidstnævnte tilfælde er det vigtigt, at ens tandlæge har erfaring, empati  – den akutte skade kan nemlig være en voldsom oplevelse, selv hvis man ikke lider af tandlægeskræk.

Pris og ydelser matcher hinanden

Så er der også det med prisen. Det er selvfølgelig muligt at finde en billig tandlæge i København, men det kan godt kræve lidt research, før du finder stedet, hvor pris og ydelse går op i en højere enhed.

Leder du efter en tandlæge på Østerbro, og måske er du i gang med at undersøge de forskellige tandlægepriser i København, så har du nok hurtigt fundet ud af, at der kan være store forskelle på tandlægepriserne. Du skal nok være forberedt på at besøge et par forskellige klinikker, før du finder den, der passer bedst til dit temperament og pengepung – Du kan også bare kigge forbi hos TandCity. Hos TandCity kan du være helt sikker på at få den bedste tandlægeservice til den bedste pris. Hos TandCity har vi mange års erfaring med alle dele af den professionelle tandpleje. Vores Klinik består af et kompetent team af dygtige tandlæger fra hele verden. Vi har samlet et fagligt stærkt hold af tandlæger med speciale inden for både tandkirurgi, tandimplantater og tandhygiejne. Hos TandCity er du altid  i dygtige, gode og trygge hænder  – Uanset hvilken type tandlægehjælp du har behov for. Hos os skal alle kunne være med. Derfor tilbyder vi billige tandlægepriser, som passer til ethvert budget, hvad enten du er studerende, pensionist eller jobsøgende. Med valget af TandCity, en billig tandlæge på det centrale Østerbro, er du ikke kun sikret mod ubehagelige overraskelser i forhold til budgettet, det er samtidigt også nemt at komme til vores klinik både i bil eller med offentlig transport. Vores klinik ligger et stenkast fra togskinnerne på Østerport Station i den ældre, charmerende stationsbygning. Du kan bogstavelig talt kører med S-toget lige til døren. 

Klinikken er for nyligt istandsat og renoveret, så når du træder ind i klinikken, bliver du mødt af lyse, indbydende og behagelige lokaler. For os er det vigtigt, at pris, kvalitet, høj faglighed og den gode oplevelse går hånd i hånd. Vi ved, at et tandlægebesøg kan være forbundet med bekymringer for nogle ikke kun for at skulle have den store pengepung frem for at kunne betale prisen for tandlægebesøget, men også af bekymring eller frygt for selve behandlingen. Når du kommer hos os, har du intet at frygte. Vi har stor erfaring og en bred kunnen og et stort kendskab til hele tandlægefaget. Vi tager dig i hånden gennem hele forløbet og sørger for, at du er fuldkommen tryg ved både pris og behandlingsforløb. Du kan altid få et grundigt prisoverslag, over hvad en behandling hos en af vores kompetente tandlæger vil koste dig.  Vi står altid klar til at indgå i en grundig dialog med dig om, hvilken behandlingsform der passer bedst til dig, dine behov og som selvfølgelig tager hånd om dine tandproblemer, uanset hvad de måtte være. Vi har også stor erfaring med at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk. Uanset, hvad du har behov for, står vi hos TandCity klar til at hjælpe dig med at passe godt på dine tænder – til en pris der er til at betale.    

Din Tandlæge i København som tilbyder akut behandling til billige priser

Det kan være en udfordring at finde en tandlæge, der holder åbent på søn- og helligdage samt udenfor de normale åbningstider, og hvis du ovenikøbet vil finde et sted, hvor prisen er overkommelig, og behandlingen helt i top, så snævres feltet endnu mere ind. Men dine tandproblemer bliver selvfølgelig ikke mindre henover weekenden, og hvis uheldet skulle være ude, og der opstår et akut problem i weekenden eller i løbet af en helligdag, skal du selvfølgelig have mulighed for at få den tandlægehjælp, du har behov for. I København er det selvfølgelig nemmere at finde en billig tandlæge. Men der kan være stor forskel på tandlægepriser nær København og midt i byen, og derfor kan det betale sig at lave lidt research, inden man lægger sig fast på en tandlæge til akutte behandlinger i København. Hos TandCity kan vi varmt anbefale Tandlægevagten, som ligger lige ved Østerport Station. Tandlægevagten er et godt bud, når man har brug for akut tandlægehjælp. Hvis du desuden leder efter en billig tandlæge på Østerbro til at varetage den almindelige halv- eller helårlige tandpleje, findes der også gode muligheder lige i nærheden på Oslo Plads.

Få behandling i København af tandlæger med billige priser

Hos Tandcity mener vi bestemt ikke, at prisen bør stå i vejen for din tandpleje. Vi har altid en løsning, der passer til dit budget – også selvom du er studerende og på SU. Vi tilbyder 15% i studierabat på frie ydelser ved fremvisning af gyldigt studiekort inden behandlingen påbegyndes. Ring til os og hør nærmere, hvis du studerende og mangler en kompetent tandlæge til en SU-venlig pris i hjertet af København.

Nem og billig finansiering

Vi samarbejder med Denti.dk om at
give dig markedets billigste finansiering af din behandling.
Få et uforpligtende lånetilbud på 2 minutter

Få et uforpligtende lånetilbud på 2 minutter

Tandlæge priser – TandCity

Tandlæge København priser, opdateret 31-07-2019 – TandCity
Undersøgelse mm pris
Status undersøgelse 164,33kr
Tandrens i forb.m SU 205,65kr
2stk bitewings (røntgen) i forb.m. SU 209,84kr
Individuelt forebyggende behandling 163,11kr
Fokuseret undersøgelse 134,76kr
Enkelt røntgenbillede 150,05kr
Orthopantogram 899,00kr
Bedøvelse 295,00kr
Fyldninger pris
Enkeltfladet plastfyldning i fortand 421,65kr
Flerfladet plastfyldning i fortand 799,00kr
Enkeltfladet plastfyldning i tyggefladen på lille kindtand 725,00kr
2-fladet plastfyldning i lille kindtand 1.191,00kr
3-fladet plastfyldning i lille kindtand 1.399,00kr
4-fladet plastfyldning i lille kindtand 1.658,00kr
Plast i alle flader på lille kindtand 1.864,00kr
Enkeltfladet plastfyldning i tyggefladen på stor kindtand 829,00kr
2-fladet plastfyldning i stor kindtand 1.347,00kr
3-fladet plastfyldning i stor kindtand 1.554,00kr
4-fladet plastfyldning i stor kindtand 1.761,00kr
Plast i alle flader på stor kindtand 2.071,00kr
Porcelænskrone/porcelænsfacade 6.734,00kr
3-leddet bro i porcelæn 19.684,00kr
Rodbehandling pris
1 kanal 1.347,00kr
2 kanaler 2.176,00kr
3 kanaler 3.005,00kr
4 kanaler 3.834,00kr
Kirurgi og implantatbehandling pris
Alm. Ukompliceret ekstraktion 331,02kr
Operativ fjernelse af tand/visdomstand 2.181,00kr
Implantat operation inkl. implantat 11900,00kr
Implantatkrone 9324,00kr

Diverse pris
Tandsmykker(Swarowski 1,8mm) Incl. påsætning 600,00kr
Invisalign (tandregulering) 20.000-41.440kr
Tandblegning på klinik, 1 kæbe 1.875,00kr
Tandblegning på klinik, 2 kæber 3.419,00kr
Blegning af 1 kæbe 1.761kr
Blegning af 2 kæber 3.419kr
Akut gebyr 250,00kr
Gebyr for udeblivelse/afbud senere end 24 timer før aftalt tid 267,00kr
Tillæg til gebyr forlænget tid 30-45 min. 252,00kr
Tillæg for gebyr forlænget tid 45-60 min. 252,00kr
Gode tandlægepriser til behandling i København – TandCity

TandCity – Akut tandlæge i København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.