Tandpleje København

Tandpleje København

Tandpleje af høj kvalitet

Hos TandCity København er det vores overbevisning, at alle har ret til et sundt, langvarigt smil. TandCity København er udmærket klar over, at tandlægebesøg i mange tilfælde er forbundet med ubehag og til tider endda frygt. Tandlægeskræk er desværre blevet udbredt i Danmark, og i mange tilfælde skyldes det i langt højere grad en tanke om at være til tandlægen, end det skyldes en reel dårlig oplevelse ved det. Vores professionelle tandpleje i København bestræber sig på at ændre denne følelse og erstatte den med tillid og komfort.

Moderne tandklinik med professionelle tandlæger i København

Tandlæge kontrollerer patient tænder på TandCity KøbenhavnPå vores tandklinik København tilbyder vi professionelle tandpleje til både nye som eksisterende kunder. Vores tandklinik er indrettet i et varmt og indbydende miljø, da vi er overbeviste om, at vi kan gøre dit besøg så behageligt som muligt.
At gå til tandlægen handler om meget mere end bare at komme og sætte sig i stolen. Det er en helhedsoplevelse og ved at gøre alle rammerne omkring dit besøg så behagelige som muligt, er vi sikre på, at vi kan tilbyde den bedste samlede oplevelse, uanset om det er et rutinemæssigt kontrolbesøg, eller der er tale om et større indgreb. Vi tilbyder også akut tandpleje på København til lave priser.

Da vi er klar over, at hver enkelt persons behov og ønsker er forskellige, tilbydes vores patienter så mange behandlingsmuligheder som muligt for at finde den, som passer præcis til dem. Vi er en tandklinik i København, der sætter en stor ære i at sætte den enkelte person i fokus. Det kan lyde som en kliché, men ikke desto mindre er det lige præcis hvad vi gør. Derfor har vores privat tandpleje også forskellige specialer, så vi altid kan tilbyde den helt rette behandling til dig.

Læs mere om vores behandlinger og priser.

Læs mere

Hjælp med tandlægeskræk i København - Tandcity

Giv dit smil et løft

Smilet er noget af det første, vi lægger mærke til hos andre mennesker. Det er måske ikke helt forkert at sige, at det er vores visitkort, og det har ofte stor betydning i sociale sammenhænge. Det kan dog ske, at det der med at smile ikke falder en så nemt, især hvis ens tænder ikke er så pæne, som de kunne være. Hertil kan vi kun sige: Et smukt smil er noget, der er værd at investere i, og vi kan hjælpe! Et af de mest udbredte problemer, som “trækker ned” ved smilet, er misfarvede tænder. Her er der faktisk meget, man selv kan gøre, og det er altid muligt at tage en samtale med sin tandlæge i København omkring livsstil og gode vaner. Bør man holde igen med rødvinen, kaffen og colaen? Er det på tide at lægge tobakken på hylden? Der er mange gode argumenter for alle tre i forhold til ens sundhed, men man skal være opmærksom på, at de faktisk også bidrager til misfarvninger af tænderne. Er det mørke og/eller gulnede tænder, som lægger en dæmper på smilet, kan en tandlæge altid give et godt tilbud på en tandblegning til en god pris. Det er en nem og enkel procedure, som giver flotte resultater på kort tid. Hvis ens tænder er skæve, og det påvirker en i en sådan grad, at man afholder sig fra at vise sit smil, er der ligeledes hjælp at hente. Mange forbinder måske det, at have en bøjle på tænderne, med skolealderen, med komplicerede anordninger, og med noget, som næppe egner sig til en normal dagligdag med familie og arbejde. Så slemt behøver det dog slet ikke at være! I dag eksisterer der talrige muligheder for at få rettet sine tænder på en så diskret måde, at de fleste næppe vil opdage, at du gør det! Det kan eksempelvis være gennem brug af bøjle om natten eller diskret, gennemsigtige skinner, som nærmest ikke kan ses, og som man også kan bære på kontoret eller i skolen. Uanset hvad man vælger, er facit det samme: I dag behøver ingen længere at skjule sit smil!

Prisvenlige tandlæger i København

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at det kan blive en dyr fornøjelse at gå til tandlæge. Men priser på tandpleje i København behøver ikke at være unødigt høje. På vores klinik i København har vi lagt stærkt fokus på, at alle skal kunne have råd til at få udført den nødvendige behandling – også uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Vores faglige personale på TandCity står klar til at udarbejde en behandlingsplan sammen med dig som passer præcis til dine behov, uanset om du har ønsker en kosmetisk løsning eller har brug flere indgreb. Vi arbejder samtidig hårdt for at sikre, at prisen ikke behøver at stå i vejen for det smukke smil som du går og drømmer om!

Find den bedste tandlæge i København

Selvom prisen er vigtig, når der skal vælges tandlæge, er der selvfølgelig også andre ting, der skal tages højde for. Når jagten efter den bedste tandpleje i København beynder, handler det nemlig også om personlig kemi, om empati, og om, at der er styr på det praktiske i forhold til åbningstider samt transport- og parkeringsmuligheder. Især beliggenheden er vigtig, ikke mindst hvis uheldet en dag er ude, og det er nødvendigt med et uplanlagt besøg på tandklinikken. Derudover skal man selvfølgelig også sikre sig, at der tilbydes en kvalitetssikret og kompetent behandling – det får du hos TandCity i København.

Kompetent behandling hos specialtandlæge i København

TandCity tilbyder en bred vifte af ydelser, som både dækker akutte behandlinger, almen tandpleje og specielle behandlinger. Vores specialtandlæger på klinikken i København har stor erfaring med eksempelvis skånsom rodbehandling og kosmetiske behandlinger som tandsmykker. Med vores ekspertise, fornuftige priser og gode beliggenhed tør vi godt vove at påstå, at vi kan tilbyde nogle af de bedste behandlinger i København, uanset hvad du har af ønsker.

Er du på udkig efter tandpleje af høj kvalitet i København? I så fald er vores klinik lige ved Østerport station et oplagt valg. Her går kvaliteten og empatien hånd i hånd med de gode priser og de fleksible åbningstider. På den måde behøver du aldrig at frygte hverken besøget på klinikken eller den efterfølgende regning. Hvor finder man den bedste tandpleje ii København? Svaret er selvfølgelig individuelt, men TandCity er et godt bud. Du er altid velkommen til at lægge vejen forbi til en uforpligtende samtale – vi glæder os til at se dig!

Læs mindre

Et engageret team af tandlæger og specialister i Østerbro

Alexander Johansson tandlæge i København - Tandcity

Alexander Johansson

Klinikejer


Roberto – Tandlæge København

Roberto Compare

Tandlæge


Aleksander – Tandlæge København

Aleksander Medvinsky

Tandlæge


Foto Ammar farver

Ammar Abd Alwahab

Tandlæge


Foto Tom farver

Tom Wexler

Tandlæge


Sofie Bergman vores Personalansvarlig i Osterbro - Tandcity

Sofie Bergman

Personalansvarlig


Deanne – Tandlæge København

Deanne

Tandplejer


Habib– Tandlæge København

Habib

Klinikassisstentelev


Julie – Tandlæge København

Julie

Klinikmanager


Saher - Tandlæge København

Saher

Tandklinikassistent 


Samira – Tandlæge København

Samira

Tandklinikassistent elev


Foto Nada farver

Nada

Klinikassistent


TandCity – Akut tandlæge

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.