Tandlæger i København – akut tandpleje til lave priser

TandCity er en klinik på Østerbro, som har åbent hver dag hele året rundt. Hvis du er fast patient hos os, eller hvis din egen tandlæge København har lukket, har vi mulighed for at hjælpe dig. Der lægges aldrig et gebyr på behandlingerne.

Tandlæger i København med fleksible åbningstider

Der kan ofte være travlt på klinikken, og derfor er det vigtigt, at du ringer til os for at bestille en tid eller booker en tid online. Vi forsøger at være så fleksible som muligt, og ved akutte problemer bestræber vi os på at hjælpe dig så hurtigt, at vi kan.

Vi forsøger os på at holde vores tidsplan, så du ikke unødigt sidder og venter. Hvis du er en ny patient hos vores tandlæge København, anbefaler vi at du kommer 5 min. før din aftalte tid, da du skal oprettes i vores system.

Det er desværre ikke muligt for vores klinikassistenter at give dig en fast/præcis pris over telefon eller e-mail, da det kræver en faglig vurdering af en af vores tandlæger.

TandCity er en tandklinik med de bedste åbningstider 364 dage om året. Det er nemt at komme til og fra, da klinikken ligger centralt på Østerport Station. Priserne på behandling er den samme året rundt – du betaler ikke ekstra gebyr i weekenderne eller på helligdage.

Inde i den hyggelige stationsbygning finder du en moderne klinik med lyse lokaler, højt til loftet og det nyeste udstyr. Vores klinik og tandlæge København sætter pris på nyeste udvikling, så patienterne får den bedste behandling.

Ved at læse de forskellige sider på hjemmesiden får du et indblik i, hvilken klinik vi er. Du finder blandt andet priser, vejledninger om de forskellige behandlinger, som udføres på klinikken, samt billeder af klinikken, personalet og vores tandlæge København.

Der kommer løbende nyheder om klinikkens interesser, behandlinger og anbefalinger på denne hjemmeside samt på Facebook – så følg os på Facebook: LINK

Vores åbningstider:

Mandag til fredag: 07.00-20.00

Lørdag: 09.00-16.00

Søndag: 12.00-15.00

Ring til os på tlf. 44 53 00 00 eller bestil en tid online 24 timer i døgnet.

– Vi glæder os til at høre fra dig, velkommen !

Få hjælp med akut tandpleje hos vores Tandlæger i København