Tandlæge København lørdagsåbent-TandCity

Tandlæge københavn lørdagsåbent

Hos TandCity mener vi ikke, at man skal straffes for at få tandpine i weekenderne, eller simpelthen have svært ved at nå tandlægebesøget i hverdagene. Derfor har vi åbent både lørdag og søndag samt helligdage, så du kan komme til tandlægen, når det passer dig.

I weekenden har vi åbent lørdag fra 9.00-16.00 og søndag fra 12.00-15.00 – uden at det koste dig ekstra. Dvs. du kan godt lægge dine regelmæssige eftersyn og tandrensninger på tidspunkter, hvor de fleste andre holder fri. Selv om du ikke er patient hos os endnu, men oplever at få tandpine en weekend, vil vi også gerne hjælpe dig. Du kan altså få fuldstændigt samme behandlinger som i hverdagene, og der er absolut ingen gebyrer.

Vi ligger som sagt i stationsbygningen på Østerport station, så det er nemt at komme til os med både bus og tog. Vi ser gerne, du ringer før ankomst eller booker din tid online, for der kan være travlt i weekenderne (såvel som i hverdagene), og vi vil gerne afsætte den korrekte tid til alle patienter, så alle kan få opfyldt deres ønske om behandling. Vi forsøger at være så fleksible som muligt, så ring eller skriv til os ang. dit ønske, og så skal vi nok forsøge at hjælpe dig. Så lad os slå fast med det samme: Weekendåbent til samme pris som i hverdagene. Hver weekend hele året rundt! Og det gælder også jul, påske, pinse osv. Ved enkelte helligdage kan der være ændringer i åbningstiderne, men vi har stadig åbent! Kig på hjemmesiden for evt. ændringer, eller ring til os.

 

Med venlig hilsen

TandCity ApS

Oslo Plads 8

2100 København Ø

Tlf: 44530000

Mail: info@tandcity.dk
Bestil tid online