Tandlæge behandlinger i København

Tandlæge behandlinger i København

Sunde tænder og et attraktivt smil – dette er vores mål ved hver behandling.

Få et smukt smil med vores professionelle tandlæge behandlinger

For en del er tandlægebesøget lig med en undersøgelse og tandrensning, og til tider et par røntgenbilleder og en instruktion i fx tandtråd eller tandbørstning. Disse patienter er ofte i den grønne kategori i forhold til den nye overenskomst, og behøver kun gå til tandlægen max en gang om året. Men de fleste oplever på et tidspunkt, at der skal laves en behandling/behandlinger i form af en fyldning, en krone eller en rodbehandling. Det skyldes som oftest caries, dvs. et hul i tanden, eller det kan skyldes en fraktur pga. tyggeskade el.lign.

Desuden lider mange mennesker af parodontose, som er en betændelsestilstand i vævet omkring tænderne, som ofte kommer i forbindelse med nedsat mundhygiejne. Her er en snak om tandtråd ikke nok, og vi må lave en behandlingsplan. Her kan du få at vide, hvad der skal laves, få et prisoverslag samt evt. et alternativ til de valgte tandlæge behandlinger. Hvis det drejer sig om en fyldning eller en krone, gør vi meget ud af dit bid ved både sammenbid og tygning.

Vi har et indgående kendskab til biddet, og forsøger altid at udforme vores konstruktioner i en behagelig stilling for både muskler og kæbeled, så der skabes et bid i naturlig harmoni. Desuden går vi meget op i æstetisk tandpleje, og vi bruger kun tandfarvede materialer når vi udfører tandlæge behandlinger. Via farveprøver og fotos kan vi udforme fyldninger og kroner, så de ligner dine naturlige tænder. Desuden har du ved større behandlinger mulighed for at få et digitalt fremstillet foto af det endelige resultat, inden du vælger behandlingen. Så ved du, hvad du kan forvente, samt har mulighed for at ændre på farve og form inden behandling.

Læs mere om hvilke tandlæge behandlinger, vi kan tilbyde, ved at besøge siderne på rullemenuen overfor.

Kvalificerede tandlægebehandlinger – TandCity

TandCity – Akut tandlæge i København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.