Højt Kvalificeret tandlæge i København med forskellige behandlinger til dine tænder – TandCity

Hos TandCity København er det vores overbevisning, at alle har ret til et sundt, langvarigt smil. Som erfarne tandlæger i København er vi udmærket klar over, at tandlægebesøg i mange tilfælde er forbundet med ubehag og til tider endda frygt. Tandlægeskræk er desværre blevet udbredt i Danmark, og i mange tilfælde skyldes det i langt højere grad en tanke om at være til tandlægen, end det skyldes en reel dårlig oplevelse ved det. Vores af team højt kvalificerede professionelle tandlæger i København bestræber sig på at ændre denne følelse og erstatte den med tillid og komfort.

Moderne tandplejeklinik med professionelle tandlæger i København

Professionelle tandlæger i København - TandcityPå vores tandlæge klinik København, står vores hold af yderst professionelle tandlæger klar til at tage i mod nye som eksisterende kunder. Vores tandlægeklik er indrettet i et varmt og indbydende miljø, da vi er overbeviste om, at vi kan gøre dit besøg så behageligt som muligt.

Læs mere

At gå til tandlægen handler om meget mere end bare at komme og sætte sig i stolen. Det er en helhedsoplevelse og ved at gøre alle rammerne omkring dit tandlægebesøg så behagelige som muligt, er vi sikre på, at vi kan tilbyde den bedste samlede oplevelse, uanset om det er et rutinemæssigt kontrolbesøg, eller der er tale om et større indgreb. Vi tilbyder også akut tandlægen på København til lave priser.

Da vi er klar over, at hver enkelt persons behov og ønsker er forskellige, tilbydes vores patienter så mange behandlingsmuligheder som muligt for at finde den, som passer præcis til dem. Vi er en tandlæge København klinik, der sætter en stor ære i at sætte den enkelte person i fokus. Det kan lyde som en kliché, men ikke desto mindre er det lige præcis hvad vi gør. Derfor har vores privat tandlæger i København også forskellige specialer, så vi altid kan tilbyde den helt rette behandling til dig.

Læs mere om vores behandlinger og priser.

Læs mindre

Hjælp med tandlægeskræk i København - Tandcity

Prisvenlige tandlæger i København

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at det kan blive en dyr fornøjelse at gå til tandlæge. Men priser på tandlæger i København behøver ikke at være unødigt høje. På vores klinik i København har vi lagt stærkt fokus på, at alle skal kunne have råd til at få udført den nødvendige tandlægebehandling – også uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Vores faglige personale på TandCity står klar til at udarbejde en behandlingsplan sammen med dig som passer præcis til dine behov, uanset om du har ønsker en kosmetisk løsning  eller har brug flere indgreb. Vi arbejder samtidig hårdt for at sikre, at prisen ikke behøver at stå i vejen for det smukke smil som du går og drømmer om!

Læs mere

Find den bedste tandlæge i København

Selvom prisen er vigtig, når der skal vælges tandlæge, er der selvfølgelig også andre ting, der skal tages højde for. Når jagten på den bedste tandlæge i København går i gang, handler det nemlig også om personlig kemi, om empati, og om, at der er styr på det praktiske i forhold til åbningstider samt transport- og parkeringsmuligheder. Især beliggenheden er vigtig, ikke mindst hvis uheldet en dag er ude, og det er nødvendigt med et uplanlagt besøg på tandklinikken. Derudover skal man selvfølgelig også sikre sig, at der tilbydes en kvalitetssikret og kompetent behandling – det får du hos TandCitys specialtandlæger i København.

Kompetent behandling hos specialtandlæge i København

TandCity tilbyder en bred vifte af ydelser, som både dækker akutte behandlinger, almen tandpleje og specielle behandlinger. Vores specialtandlæger på klinikken i København har stor erfaring med eksempelvis skånsom rodbehandling og kosmetiske behandlinger som tandsmykker. Med vores ekspertise, fornuftige priser og gode beliggenhed tør vi godt vove at påstå, at vi kan tilbyde nogle af de bedste tandlægebehandlinger i København, uanset hvad du har af ønsker.

Er du på udkig efter en kompetent specialtandlæge i København? I så fald er vores klinik lige ved Østerport station et oplagt valg. Her går kvaliteten og empatien hånd i hånd med de gode priser og de fleksible åbningstider. På den måde behøver du aldrig at frygte hverken besøget på klinikken eller den efterfølgende regning. Hvor finder man den bedste tandlæge i København? Svaret er selvfølgelig individuelt, men TandCity er et godt bud. Du er altid velkommen til at lægge vejen forbi til en uforpligtende samtale – vi glæder os til at se dig!

Læs mindre

Nauras Hamza tandlæge i København - Tandcity

Nauras Hamza

Tandlæge


Roberto Compare tandlæge i København - Tandcity

Roberto Compare

Tandlæge


Louise Ewerlöf tandlæge i København - Tandcity

Louise Ewerlöf

Tandlæge


Sofie Bergman vores Personalansvarlig i Osterbro - Tandcity

Sofie Bergman

Personalansvarlig


Anna vores tandklinikassistent, speacialiseret i behandling af tandlægeskræk i København - Tandcity

Anna

Tandklinikassistent


Tannaz TandCity 180

Tannaz

Tandklinikassistent


Heliz er tandklinikassistent og hjælper vores tandlæge i København - Tandcity

Heliz

Tandklinikassistent


Melina er tandklinikassistent elev, ansvarlig for tandbehandling i København - Tandcity

Melina

Tandklinikassistent elev


TandCity – Akut tandlæge i København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.