Tandlaege København – TandCity

Tandlæge København

Hvis du søger en Tandlæge København, som er centralt placeret, har åbent når du har fri, og som tilbyder favorable priser og et højt fagligt niveau – så har du fundet de rette hos os!
Vi udfører alt fra almindelige eftersyn og tandrensninger, plastfyldninger og rodbehandlinger, men vi er også kendt for vores kosmetiske tandpleje. Her kan du få bleget tænder og lavet tandregulering med bl.a. Invisalign, Inman Aligner og LiteWire.

De fleste mennesker synes ikke, tandlægebesøg er særligt behagelige, og de fleste vil gerne have det overstået hurtigt og smertefrit. Mange får ikke gået regelmæssigt til tandlæge, enten fordi de glemmer at bestille tid eller har svært ved at tage fri, og pludselig er der gået 1,2 eller flere år. Så kan det pludselig være svært at komme afsted, for hvad nu, hvis der pludselig skal laves en masse? Hvad vil det koste? Og vil det nu gøre ondt? Vi har prøvet at bekæmpe nogle af de faktorer, der afholder folk fra at komme. Dels har vi gode åbningstider, så du behøver ikke tage fri fra arbejde for at komme hos os. Selv i weekenden kan du komme til tandlægen, og det koster ikke mere at få lavet en undersøgelse eller en behandling end i hverdagene. Dels er vi placeret på Østerport station – altså i selve stationsbygningen! Så hvad enten du kommer med kystbanen, regionaltog, s-toget, bussen eller cyklen, kan du let komme hertil. Snart kommer metroen til at standse her, så den undskyldning er også væk.

Mht. ubehaget ved at gå til tandlæge, forsøger vi altid at sætte os i DIT sted. Er det lydene, lugten, manglen på kontrol eller tanken om evt. smerte, som gør netop dig bange? Vi tager os god tid til at snakke med dig, for tit handler det om at finde den gode kemi og få skabt en tillid. Et tandlægebesøg må aldrig føles som et overgreb, og som tandlæger er vi bestemt først tilfredse, hvis vores patienter har haft en god oplevelse. Og husk: Du kan ALTID få et prisoverslag inden vi udfører behandlingen.

Tandlæge københavn

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen hos TandCity. Vi ønsker at være dit førstevalg, når det drejer sig om en tandlæge i København, så kig videre på resten af hjemmesiden og fortæl os, hvad du synes.
Bestil tid online