Tandimplantater og priserne hos TandCity

– få en større livskvalitet med fastgjorte tænder!

Erstatte en manglende tand med tandimplantater

Et gammelt ordsprog påpeger, at “du aldrig er fuldt påklædt uden et smil”. Det er da også korrekt, at vores tænder, herunder vores smil, har en stor indflydelse på, hvordan vi møder vores omverden. Smilet skaber tillid, tryghed og på sigt også relationer, og derfor er det også ret indlysende, at tandproblemer, især manglende tænder, kan fylde meget i ens bevidsthed. Det bliver måske endda en mental belastning, som påvirker ens hverdag i negativ retning.

Bestil tid til professionelle tandimplantater i København – TandCity

Heldigvis er der hjælp at hente i form af et såkaldt tandimplantat. Et tandimplantat er ganske enkelt en kunstig tand, som erstatter en manglende tand. Under lokalbedøvelse anbringes implantatet på det ønskede sted i kæben. Efterfølgende kommer der en periode, hvor det har behov for at hele og vokse sammen med knoglen på ny. Den erstattende tand (protese, krone eller bro) kan derefter fastgøres på implantatet. Ved hjælp af tandimplantater kan patienter med manglende tænder eller helt uden tænder atter få fastgjorte tænder og smilet tilbage – i mere end en forstand!

Udskift en manglende tand med tandimplantater i København - TandCity

TandCitys tandimplantater ser helt naturlige ud

Selvom mange måske har en forestilling om, at dét at få et tandimplantat er en meget invaderende procedure, er det i dag faktisk en standardmetode inden for odontologisk behandling, og der findes mange fordele ved at vælge netop denne løsning.

Tandimplantater ser naturlige ud og føles ligesådan. Derudover er de behagelige, de gør det at spise og tale lettere, og så er de selvfølgelig også holdbare. Det er ganske enkelt et oplagt valg, og noget af det bedste man kan gøre for at højne sin livskvalitet, hvis man vel at mærke er mentalt tynget af disse tandproblemer.

Hos TandCity er implantatbehandlingen en rutinemæssig metode, som vi har stor erfaring med. Dette betyder også, at de patienter, der generelt ikke er så glade for at gå til tandlæge, kan tage det helt roligt, når de sætter sig i stolen. Vi tør godt love, at det er det hele værd!

Vi anvender den nyeste teknologi i behandlingerne, og på vores klinik i nærheden af Østerport Station i hjertet af København tilbyder vi vores kunder tandimplantater til en konkurrencedygtig pris – hos os er det ikke kun resultatet, som lokker smilet frem hos vores patienter! Netop ordet “konkurrencedygtig” er værd at hæfte sig ved, her er der nemlig ofte store forskelle på prisen, og derfor er det altid en god idé at lave sin research inden man kaster sig ud i en behandling. Vil man have lavet et tandimplantat til en god pris, vil man opleve, at der er mange forskellige tilbud i mange forskellige prisklasser, og stiller man på ti forskellige tandklinikker spørgsmålet “hvad koster et implantat i en tand”, kan man sagtens få ti forskellige svar. Et tandimplantat er med andre ord ikke noget man impulsshopper sig til, og det ved vi hos TandCity. Vi ved, at vi bliver målt og vejet på mange parametre, og at det ofte drejer sig om mere end bare de faglige kvalifikationer og den gode beliggenhed. Derfor er vi konkurrencedygtige, for vi ved, at alt andet lige er det prisen, der afgør sagen for mange patienter, når de skal have et implantat.

Trænger dine tænder til en kærlig hånd, og leder du efter et implantat til en god pris? Uanset om det drejer sig om udsmykning, en krone på din tand eller noget helt tredje, er vi altid klar til at hjælpe dig med kvalificeret vejledning og skånsomme behandlinger. Læs mere om vores behandlinger og priser.

Du kan få dit tandimplantat til gode priser. Bestil en tid til tandimplantater allerede i dag.

Tandimplantat pris – Bedste priser

Kirurgi og implantatbehandling Pris
Alm. Ukompliceret ekstraktion331,02kr
Operativ fjernelse af tand/visdomstand2.181,00kr
Implantat operation inkl. implantat11900,00kr
Implantatkrone9324,00kr

TandCity – Akut tandlæge

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.