Tandimplantat

Tandimplantater og priserne hos TandCity

– få en større livskvalitet med fastgjorte tænder!

Erstat en manglende tand med tandimplantater

Et gammelt ordsprog påtaler, at du aldrig er fuldt påklædt uden et smil. Det er da også korrekt, at vores tænder og vores smil, har en stor indflydelse på, hvordan vi møder vores omverden. Smilet skaber tillid, tryghed og på sigt også relationer, og derfor er det også ret indlysende, at tandproblemer, især manglende tænder, kan fylde meget i ens hverdag. Det bliver måske endda en mental belastning, som påvirker ens hverdag i en negativ retning. Hos TandCity ved vi om nogen, hvor vigtigt smilet er for vores kunder, og derfor sætter vi en ære i at hjælpe dig til at få lige netop det smil, du drømmer om – og det er uanset, om du har behov for tandimplantater, anden tandpleje eller behandling.   

Bestil tid til professionelle tandimplantater i København – TandCity

Heldigvis er der hjælp at hente i form af et såkaldt tandimplantat. Et tandimplantat er ganske enkelt en kunstig tand, som erstatter en manglende tand. 

Tandimplantatet hjælper dig til at genoprette et fuldendt smil. Det at miste en tand kan ske for alle mennesker – Du kan falde på cyklen og slå en tand ud, eller du kan miste tænderne med alderen. Alle kan med andre ord få behov for tandimplantater – og derfor er det også en behandling, som vi tilbyder fast hos TandCity. Hos os kan du få naturtro tandimplantater, der giver dig dit fuldendte smil tilbage, uanset om der er tale om flere implantater, eller du blot skal have erstattet en enkelt tand.     

Når du kommer hos TandCity for at få hjælp til et tandimplantat, kan du trygt og roligt sætte dig i tandlægestolen. Under lokalbedøvelse anbringes implantatet på det ønskede sted i kæben. Efterfølgende vil der komme en periode, hvor det har behov for at hele og vokse sammen med knoglen på ny. Tandimplantatet, som enten kan være en tandprotese, en krone eller en bro, kan derefter fastgøres på kæben. 

Ved hjælp af tandimplantater kan patienter med manglende tænder eller helt uden tænder atter få fastgjorte tænder og smilet tilbage – i mere end én forstand! Vores tandimplantater er naturtro, og man vil ikke kunne se forskel på dine egne tænder, og selve implantatet, så når du får indsat et tandimplantat hos os, vil du få et naturligt smil igen.  

Udskift en manglende tand med tandimplantater i København - TandCity

TandCitys tandimplantater ser helt naturlige ud

Selvom mange måske har en forestilling om, at det at få et tandimplantat er en meget invaderende kirurgisk procedure, så er påsætning af tandimplantater i dag faktisk en standardmetode inden for odontologisk behandling, og der findes mange fordele ved at vælge netop denne løsning.

Tandimplantater ser naturlige ud og føles også sådan. Tandimplantater vil gøre det lettere at tale og spise normalt igen, og så er tandimplantater selvfølgelig også holdbare permanente løsninger –  Det er ganske enkelt et oplagt valg. At få et tandimplantat er noget af det bedste, du kan gøre for at højne din livskvalitet, hvis du mangler tænder, og du er mentalt tynget af disse tandproblemer.

Hos TandCity er implantatbehandlingen en rutinemæssig behandling, som vi har stor erfaring med. Vi håndterer mange implantatbehandlinger regelmæssigt, og vi er eksperter i tandkirurgi. Når du kommer i vores klinik på Østerport, kan du være helt tryg og rolig, også selvom du hører under den gruppe patienter, der generelt ikke er så glad for at gå til tandlægen. Du er i trygge hænder hos os i TandCity. Vi er erfarne specialister i alt, hvad der har med tandpleje at gøre, og selvom det for mange kan virke voldsomt, at skulle have indsat tandimplantater, så tør vi godt love, at det er det hele værd. Et tandimplantat vil højne din livskvalitet, og du vil slippe af med de tandproblemer, der tynger dig i hverdagen!

Vi anvender den nyeste teknologi i behandlingerne, og på vores klinik i nærheden af Østerport Station i hjertet af København tilbyder vi vores kunder tandimplantater til en konkurrencedygtig pris. Hos os i TandCity er det ikke kun resultatet, som lokker smilet frem hos vores patienter! Der ofte store forskelle på priserne, når det kommer til at skulle vælge en klinik, som kan tilbyde tandimplantater, og derfor er det altid en god idé at lave sin research, inden man kaster sig ud i en behandling med tandimplantater. Hvis du stiller ti forskellige tandklinikker spørgsmålet: “Hvad koster et implantat i en tand?” Kan du sagtens få ti forskellige svar. Et tandimplantat er med andre ord ikke noget, man impulsshopper sig til. Hos tandCity ved vi, at vi bliver målt og vejet på mange parametre, når vores kunder skal vælge os som deres tandklinik. Prisen afgør sagen for mange patienter, når de skal have et tandimplantat. Vi ved, at det ofte drejer sig om mere end bare de faglige kvalifikationer og den gode beliggenhed. Derfor er det vigtig for os at have konkurrencedygtige priser, hvor alle vores kunder kan være med. Du kan se en oversigt over vores priser på tandimplantater nederst på siden. 

For os hos TandCity er det vigtigt at tilbyde tandimplantater til en pris, hvor alle kan være med. Vi mener ikke, at prisen skal sætte en stopper for, at du skal kunne få dit fulde tandsæt og smukke smil tilbage.    

 

Trænger dine tænder til en kærlig hånd, og leder du efter et implantat til en god pris? Uanset om det drejer sig om udsmykning, en krone på din tand eller noget helt tredje, er vi altid klar til at hjælpe dig med kvalificeret vejledning og skånsomme behandlinger. Vi synes, at alle mennesker fortjener et smil, der giver selvtillid og glæde. Du skal gerne synes, at dit smil er det allersmukkeste, og vi  ville elske at kunne hjælpe dig med at få, det smil, du ønsker. For os i TandCity er det allervigtigste at få smilet frem på alle vores patienter – Læs mere om vores behandlinger og priser her.

Hvis du har tabt en tand, eller du mangler flere tænder i dit tandsæt, så kontakt os allerede i dag, så vi kan hjælpe dig med at få alle tænderne, et fuldendt smil og din fulde livskvalitet tilbage, uden bekymringer om tandproblemer. Du kan få dit tandimplantat til gode priser. Bestil en tid til tandimplantater allerede i dag.

Tandimplantat pris – Bedste priser

Kirurgi og implantatbehandling  Pris
Alm. Ukompliceret ekstraktion 331,02kr
Operativ fjernelse af tand/visdomstand 2.181,00kr
Implantat operation inkl. implantat 11900,00kr
Implantatkrone 9324,00kr

TandCity – Akut tandlæge

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.