Tandimplantater og priserne hos TandCity i København

– få en større livskvalitet med fastgjorte tænder!

Erstatte en manglende tand med tandimplantater

Et gammelt ordsprog påpeger, at “du aldrig er fuldt påklædt uden et smil”. Det er da også korrekt, at vores tænder, herunder vores smil, har en stor indflydelse på, hvordan vi møder vores omverden. Smilet skaber tillid, tryghed og på sigt også relationer, og derfor er det også ret indlysende, at tandproblemer, især manglende tænder, kan fylde meget i ens bevidsthed. Det bliver måske endda en mental belastning, som påvirker ens hverdag i negativ retning.

Bestil tid til professionelle tandimplantater i København – TandCity

Heldigvis er der hjælp at hente i form af et såkaldt tandimplantat. Et tandimplantat er ganske enkelt en kunstig tand, som erstatter en manglende tand. Under lokalbedøvelse anbringes implantatet på det ønskede sted i kæben. Efterfølgende kommer der en periode, hvor det har behov for at hele og vokse sammen med knoglen på ny. Den erstattende tand (protese, krone eller bro) kan derefter fastgøres på implantatet. Ved hjælp af tandimplantater kan patienter med manglende tænder eller helt uden tænder atter få fastgjorte tænder og smilet tilbage – i mere end en forstand!

Udskift en manglende tand med tandimplantater i København - TandCity

TandCitys tandimplantater ser helt naturlige ud

Selvom mange måske har en forestilling om, at dét at få et tandimplantat er en meget invaderende procedure, er det i dag faktisk en standardmetode inden for odontologisk behandling, og der findes mange fordele ved at vælge netop denne løsning.

Tandimplantater ser naturlige ud og føles ligesådan. Derudover er de behagelige, de gør det at spise og tale lettere, og så er de selvfølgelig også holdbare. Det er ganske enkelt et oplagt valg, og noget af det bedste man kan gøre for at højne sin livskvalitet, hvis man vel at mærke er mentalt tynget af disse tandproblemer.

Hos TandCity er implantatbehandlingen en rutinemæssig metode, som vi har stor erfaring med. Dette betyder også, at de patienter, der generelt ikke er så glade for at gå til tandlæge, kan tage det helt roligt, når de sætter sig i stolen. Vi tør godt love, at det er det hele værd!

Vi anvender den nyeste teknologi i behandlingerne, og på vores klinik i nærheden af Østerport Station i hjertet af København tilbyder vi vores kunder tandimplantater til en konkurrencedygtig pris – hos os er det ikke kun resultatet, som lokker smilet frem hos vores patienter!

Trænger dine tænder til en kærlig hånd? Uanset om det drejer sig om udsmykning, en krone på din tand eller noget helt tredje, kan vi hjælpe dig. Læs mere om vores behandlinger og priser.

Du kan få dit tandimplantat til gode priser i København. Bestil en tid til tandimplantater allerede i dag.

Tandimplantat pris – Bedste priser i København

Kirurgi og implantatbehandling Pris
Alm. Ukompliceret ekstraktion331,02kr
Operativ fjernelse af tand/visdomstand2.181,00kr
Implantat operation inkl. implantat9.324,00kr
Implantatkrone9.324,00kr

TandCity – Akut tandlæge i København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.