Tandhygiejne

Få en bedre tandhygiejne med en tandrensning hos os

En regelmæssig tandrensning sparer tid, smerter og penge.

De fleste ved, at det er vigtigt at børste sine tænder med stor omhu og regelmæssigt for at undgå huller i tænderne. Selvom tandbørstning beskytter tænderne et langt stykke hen ad vejen, er det ikke altid nok.

Rodbetændelse og huller i tænderne er noget, som alle kan komme til at døje med, selv hvis man har gode tandbørsterutiner. Har man først fået besøg af Karius og Baktus, kan man dog gøre det noget nemmere for sig selv ved at tage det i opløbet og få en regelmæssig tandrensning – det er selvfølgelig et tilbud, du finder hos TandCity!

Vi er det oplagte valg, når det drejer sig om en professionel tandhygiejne, og vi glæder os til byde dig velkommen på vores centralt beliggende og professionelle klinik i hjertet af København, hvor vi tilbyder alt fra æstetiske procedurer, som eksempelvis tandsmykker, til regelmæssige tjek. Læs vores råd til at opnå en bedre mundhygiejne.

Gør noget ved tandhygiejnen

Når det drejer sig om at holde en god tandhygiejne, er en regelmæssig, professionel tandrensning noget af det bedste, man kan gøre for sig selv.

Vi tilbyder en fremragende mulighed for at gøre noget ved din tandhygiejne, og vi fastsætter selvfølgelig altid besøgenes regelmæssighed individuelt. Hvis du har risiko for sygdomme som eksempelvis rodbetændelse og sukkersyge, eller hvis du er ryger eller har tandimplantater, anbefaler vi hyppigere besøg, så eventuelle problemer kan behandles, før de begynder at blive problematiske.

Tandhygiejne i København – TandCity

Hos os kan du altid regne med en professionel tandrensning, og den består af

  • Almindelig kontrol og rådgivning, inkl. en kort parodontal undersøgelse
  • En grundig rensning
  • Fjernelse af eventuel plak
  • Polering
  • Instruktioner i korrekt tandpleje og værdifulde oplysninger til at opnå en bedretandhygiejne
  • Konstatering af rodbetændelse og behandling af samme

 

Leder du efter professionel tandhygiejne? Bestil tid til en tandrensning allerede i dag.

TandCity – Akut tandlæge

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.