Fyldninger

Tandfyldning til en god pris hos TandCity

Et hul (caries) i en tand: 

Huller opstår, når madrester sidder i tanden, og der derfor kommer bakterier ned i tanden. Sukkerstoffet fra maden omdannes til syre, som beskadiger tandens emalje. Når bakterierne sidder længe nok i tanden, bliver skaden på tanden synlig, og et hul er opstået. Når du har huller er tandfyldning den behandling, der lukker huller, så der ikke længere kan komme bakterier ind i tanden, og du undgår med tandfyldning, at skaden på tanden bliver yderligere forværret. 

En knækket tand:

Det er selvfølgelig virkelig irriterende at knække en tand, og måske giver det dig endda gener eller smerter, når du spiser. Når vi laver udfyldninger i dine tænder, bruger vi kun godkendte materialer, og til knækket tænder er platikmaterialet særligt godt. Materialet, som vi bruger til fyldningerne, er nemlig nemt at forme, tilpasse og farve, så det passer til dine egne tænder, og udfyldningen bliver usynlig, så tanden ligner sig selv igen.  

Blottede, lange tandhalse: 

Mange af os kender til problemet med isninger i tænderne, hvis vi drikker noget koldt eller varmt. Blottede tandhalse kan være meget ubehagelige og ikke mindst smertefuldt, fordi der er direkte kontakt til den nerve, som sidder inderst i tanden. Tandfyldning er en mulig behandling for blottede tandhalse, fordi du mindsker direkte kontakt til og irritation af tandens nerve. Tandkødet kan ikke vokse ned igen, når tandhalsen først er blevet synlig, men en tandfyldning er en permanent løsning, der både beskytter tandhalsen, og forebygger mod fremtidigt slid på tandens ydre.    

Genopbygning af slidte tænder (efter f.eks. tænderskæren, syreskade og lignende):

Tandfyldning kan også være en god og langsigtet behandling, når du har slidte tænder eller har problemer med skader på tænderne. Hvis du har slidt emaljen på dine tænder ned, kan tandfyldning, hjælpe dig med at bygge tanden op igen, så du undgår yderligere slid.   

Kosmetiske årsager:

Et smukt smil betyder meget for de fleste af os, og hvis du har nogle tænder, som du gerne vil rette lidt til, så kan tandfyldning være en behandling, der kan hjælpe dig til at få det smil, du drømmer om.  

Læs vores artikel om, hvordan man kan reducere tandproblemer med god mundhygiejne.

Vi anvender kun godkendte materialer til tandfyldninger

Der findes forskellige fyldningsmaterialer til tandfyldninger, herunder plast, sølvamalgam og glasionomer. Desuden kan guld og porcelæn også anvendes, men så skal tandfyldningen laves hos en tekniker. Valget af fyldningsmateriale afhænger af flere faktorer, blandt andet placering i munden, reparationens størrelse og udformning samt allergi.

Hos TandCity laves fyldningerne primært i plast og porcelæn. Vi anvender ikke sølvamalgam, da dette kun er tilladt at bruge under særlige omstændigheder.

Tandfyldning til en god pris -TandCity

Tandfyldninger af Plastmateriale har mange fordele

Plastmaterialet har samme farve som tanden, og derfor er plast velegnet i æstetiske områder, hvor man ikke ønsker, at fyldningerne skal kunne ses. Plastmaterialet fås desuden i forskellige farver og nuancer, og det er muligt at forme og farve tandfyldningen ned til mindste detalje.

Plasten har også en anden god egenskab, nemlig at den kan limes til tanden. Det betyder, at der kræves en minimal fjernelse af en sund tandsubstans, samt at plasten kan holde tanden sammen, hvilket minimerer risikoen for revner i tanden. Udviklingen inden for plastmaterialet har også bevirket, at plast i dag har en høj styrke, samt at smerter efter en tandfyldning bliver et stadig mere sjældent fænomen.

Plasten har en blød konsistens, og den kan derfor nemt anbringes i rengjorte huller eller direkte på tænderne. Fyldningens form tilpasses, mens den er blød, og ved belysning med ultraviolet lys bliver plasten hurtigt hærdet (hård). Selvom mange måske har en forestilling om, at tænderne bør holdes i ro i et stykke tid efter en behandling, kan man i dag faktisk spise og drikke med det samme efter en tandfyldning.

Plast er et alsidigt materiale, men det er alligevel ikke uden begrænsninger. Ved store tandfyldninger vælges plast ofte fra på grund af slid og risikoen for at plasten kan knække. Det er derfor vigtigt, at man får undersøgt den pågældende tand og desuden aftaler, hvilken tandbehandling der er den rigtige i det enkelte tilfælde. Derved minimerer man risikoen for, at man uforvarende kommer til at vælge et forkert materiale, som på sigt kan vise sig at være uhensigtsmæssigt.

Tandfyldninger til en god pris

Hos TandCity kan vi altid tilbyde en tandfyldning til en god pris, og med et behandlingstilbud, der starter fra 391,55 kroner (fortand, lille fyldning), kan alle være med. Vi tilbyder tandfyldning i hjertet af Østerbro i København fra vores charmerende klinik på Østerport Station. Tandfyldning er en pæn, naturtro og holdbar behandling, der ikke alene afhjælper tandpine, gener og bekymringer for dine tænder, det er også en sikker og alsidig behandlingsform, der beskytter tænderne mod slid og yderligere skader. Uanset om du døjer med blottede tandhalse, huller i tænderne eller måske har du af kosmetiske årsager behov for en tandfyldning – Du er altid velkommen til at booke en tid og kigge forbi klinikken, så står vi klar til at rådgive dig i, om en tandfyldning er den rigtige behandling for, at du kan slippe af med dine tandproblemer. 

Alle vores priser kan ses på vores prisliste. Kontakt os allerede i dag for at bestille en tid, og så sørger vi for at tage hånd om din tandhygiejne.

Tandfyldninger pris – Bedste priser

Fyldninger pris
Enkeltfladet plastfyldning i fortand 421,65kr
Flerfladet plastfyldning i fortand 799,00kr
Enkeltfladet plastfyldning i tyggefladen på lille kindtand 725,00kr
2-fladet plastfyldning i lille kindtand 1.191,00kr
3-fladet plastfyldning i lille kindtand 1.399,00kr
4-fladet plastfyldning i lille kindtand 1.658,00kr
Plast i alle flader på lille kindtand 1.864,00kr
Enkeltfladet plastfyldning i tyggefladen på stor kindtand 829,00kr
2-fladet plastfyldning i stor kindtand 1.347,00kr
3-fladet plastfyldning i stor kindtand 1.554,00kr
4-fladet plastfyldning i stor kindtand 1.761,00kr
Plast i alle flader på stor kindtand 2.071,00kr
Porcelænskrone/porcelænsfacade 6.734,00kr
3-leddet bro i porcelæn 19.684,00kr

TandCity – Akut tandlæge

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.