Tandfyldning til en god pris hos TandCity

Der er forskellige grunde til, at man har behov for en tandfyldning. De fem typiske årsager er:

    1. Et hul (caries) i en tand
    2. En knækket tand
    3. Blottede, lange tandhalse
    4. Genopbygning af slidte tænder (efter f.eks. tandskæren, syreskade og lignende)
    5. Kosmetiske årsager

Læs vores artikel om, hvordan man kan reducere tandproblemer med god mundhygiejne.

Vi anvender kun godkendte materialer til tandfyldninger

Der findes forskellige fyldningsmaterialer til tandfyldninger, herunder plast, sølvamalgam og glasionomer. Desuden kan guld og porcelæn også anvendes, men så skal tandfyldningen laves hos en tekniker. Valget af fyldningsmateriale afhænger af flere faktorer, blandt andet placering i munden, reparationens størrelse og udformning samt allergi.

Hos TandCity laves fyldningerne primært i plast og porcelæn. Vi anvender ikke sølvamalgam, da dette kun er tilladt at bruge under særlige omstændigheder.

Tandfyldning til en god pris -TandCity

Plastmaterialets mange fordele

Plastmaterialet har samme farve som tanden, og derfor er plast velegnet i æstetiske områder, hvor man ikke ønsker, at disse fyldninger skal kunne ses. Plastmaterialet fås desuden i forskellige farver og nuancer, og det er muligt at forme og farve tandfyldningen ned til mindste detalje.

Udover dette har plasten også en anden god egenskab, nemlig at den limes til tanden. Det betyder, at der kræves en minimal fjernelse af en sund tandsubstans, samt at plasten kan holde tanden sammen, hvilket minimerer risikoen for revner i tanden. Udviklingen inden for plastmaterialet har også bevirket, at plast i dag har en høj styrke, samt at smerter efter en tandfyldning bliver et stadig mere sjældent fænomen.

Plasten har en blød konsistens, og den kan derfor nemt anbringes i rengjorte huller eller direkte på tænderne. Fyldningens form tilpasses, mens den er blød, og ved belysning med ultraviolet lys bliver plasten hurtigt hærdet (hård). Selvom mange måske har en forestilling om, at tænderne bør holdes i ro i et stykke tid efter en behandling, kan man i dag faktisk spise og drikke med det samme efter en tandfyldning.

Plast er et alsidigt materiale, men det er alligevel ikke uden begrænsninger. Ved store tandfyldninger vælges det således ofte fra på grund af slid og risiko for at knække. Det er derfor vigtigt, at man får undersøgt den pågældende tand og desuden aftaler, hvilken tandbehandling der er den rigtige i det enkelte tilfælde. Derved minimerer man risikoen for, at man uforvarende kommer til at vælge et forkert materiale, som på sigt kan vise sig at være uhensigtsmæssigt.

Tandfyldninger til en god pris

Hos TandCity kan vi altid tilbyde en tandfyldning til en god pris, og med et behandlingstilbud, der starter fra 391,55 kroner (fortand, lille fyldning), kan alle være med.

Alle vores priser kan ses på vores prisliste. Kontakt os allerede i dag for at bestille en tid, og så sørger vi for at tage hånd om din tandhygiejne.

Tandfyldninger pris – Bedste priser

Fyldningerpris
Enkeltfladet plastfyldning i fortand421,65kr
Flerfladet plastfyldning i fortand799,00kr
Enkeltfladet plastfyldning i tyggefladen på lille kindtand725,00kr
2-fladet plastfyldning i lille kindtand1.191,00kr
3-fladet plastfyldning i lille kindtand1.399,00kr
4-fladet plastfyldning i lille kindtand1.658,00kr
Plast i alle flader på lille kindtand1.864,00kr
Enkeltfladet plastfyldning i tyggefladen på stor kindtand829,00kr
2-fladet plastfyldning i stor kindtand1.347,00kr
3-fladet plastfyldning i stor kindtand1.554,00kr
4-fladet plastfyldning i stor kindtand1.761,00kr
Plast i alle flader på stor kindtand2.071,00kr
Porcelænskrone/porcelænsfacade6.734,00kr
3-leddet bro i porcelæn19.684,00kr

TandCity – Akut tandlæge

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.