Facader

Vi hjælper dig med tandfacader till billige priser

Tandfacader er ekstremt tynde og tilpassede skaller af tandfarvede materialer, der anvendes på forsiden af tænderne med et specifikt bindende materiale. Formålet er at forbedre skønhedsfejl i tænderne. Det kan både dreje sig om medicininducerede misfarvninger fra barndommen eller traumepåførte farveforandringer. Derudover kan tandfacader også være et godt valg, hvis du ønsker at slippe af med uønskede mellemrum eller vil ændre dine tænders form på en måde, som ikke er alt for invasiv.

Tandfacadebehandling – Få flotte tænder med porcelænsfacader

Hos især mange unge mennesker er syreskader på tænderne ofte et resultat af et for højt indtag af syreholdige drikke, såsom sodavand, juice og energidrikke. Disse gør, at emaljen over længere tid kan ætse væk, så tænderne ser gennemsigtige og eventuelt misfarvede ud, og samtidig kan der også forekomme begyndende krakeleringer i kanterne. Desuden kan den manglende emalje give følsomme tænder med resulterende ubehag i forbindelse med indtagelse af eksempelvis kolde mad- og drikkevarer. Tandfacader er således ikke kun en kosmetisk løsning, men kan alt afhængigt af den specifikke situation også være en behandling, som øger den orale sundhed i al almindelighed. I særligt kritiske tilfælde oplever man, at det nærmest ikke er nødvendigt at sætte boret på tanden, da syreskaderne allerede har gjort størstedelen af arbejdet for tandlægen. Man kan derfor blot nøjes med at skabe den nødvendige ruhed på tandoverfladen og via porcelænsfacaderne få genskabt den oprindelige farve og form på tænderne. Det lyder paradoksalt, men behandlingen bliver faktisk enklere, jo mere omfattende syreskaden er.

Vi hjælper dig med tandfacader i København – TandCity

Alt efter dine ønsker vil resultatet efter tandfacade-behandlingen være et forbedret udseende af tænderne, enten hvad angår farve, form eller størrelse – eller måske endda alle tre ting på en gang. Det bedste materiale til brug for dentallaminater er porcelæn, som er modstandsdygtigt over for pletter, og som har evnen til at efterligne de naturlige tænders lysreflekterende egenskaber. Derudover har det den fordel, at det kan laves så tyndt, at man blot behøver at slibe ganske lidt i tandens yderste lag – emaljen –for at opnå det ønskede resultat. Da målet altid er at tilbyde en behandling, der er så lidt invasiv som muligt, er denne egenskab selvfølgelig noget, der sættes stor pris på.

Få et smukt smil med tandfacader i København – TandCity

Få et personligt smil til favorable – se priser for tandfacader här

Hos TandCity er vi selvfølgelig klar over, at ikke alle ønsker det samme smil, og at æstetik er en subjektiv størrelse – også når det gælder tænder. Én ting er dog helt sikkert: Uanset hvad dine ønsker er for dit smil, vil du blive imponeret over, hvad denne type behandling kan gøre for dit smil. Når du efter endt behandling ser dine tandfacader på før og efter-billedet, vil du kun fortryde én ting: Nemlig at du ikke lagde vejen forbi TandCity noget før!

Nogle ønsker et smil à la Hollywoodstjernerne, mens andre ønsker at genskabe deres oprindelige smil, men for TandCity er det vigtigste, at du smiler når du går fra klinikken, og det burde være tilfældet efter vores kompetente og nænsomme behandlinger.

TandCity tilbyder tandfacader til fornuftige priser og er altid klar til at tage en uforpligtende snak om de muligheder, der er for dig og dine tænder, så du kan afgøre med dig selv, om tandfacader kan være løsningen, eller om du i stedet ønsker plast, tandregulering, et flot tandsmykke eller nogle af de mange andre behandlinger.

Har du spørgsmål til behandlinger, priser eller andet? Ring gerne til os for rådgivning på+45 44 53 00 00 eller bestil tid online 24 timer i døgnet – vi glæder os til at høre fra dig.

TandCity – Akut tandlæge

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.