Tandblegning i København hos TandCity

Tændernes yderste lag kaldes emalje. Farven på emaljen er til dels genetisk betinget, men kan under tændernes udvikling misfarves, eksempelvis på grund af et tandtraume eller indtag af bestemte typer medicin.

De fleste misfarvninger kommer dog med tiden, og langt de fleste er livsstilsrelaterede, eller med andre ord: De skyldes alt det, vi udsætter vores tænder for i det daglige. Det tæller bl.a. kaffe, te, rygning og rødvin, der bærer en stor del af skylden.

En tandrensning er ofte nok til at fjerne en del af misfarvningerne samt tandsten, men nogle gange er misfarvningen trængt så langt ind i emaljen, at det ikke er nok. Derfor tilbyder TandCity også tandblegninger i København.

Lidt om tandblegningsprocessen

Siden 1980’erne har man haft forskellige tandblegningsmetoder som et tilbud til dem, der gerne vil have hvidere tænder.

Den korte forklaring af processen er, at der er carbamid peroxid i blegegelen, som reagerer med vand og danner brintoverilte, og denne har evnen til at blege. De små porøsiteter i emaljen gennemtrænges, og misfarvningerne nedbrydes.

Få en professionel tandblegning – TandCity

Alle sunde tænder kan som udgangspunkt gennemgå en tandblegning, men resultatet afhænger af årsagen til misfarvningerne samt det efterfølgende indtag af farverige fødeemner osv. Desuden bleges fyldninger og kroner ikke, så har man mange fyldninger forrest i munden, kan det være nødvendigt at pudse dem op eller udskifte dem efterfølgende. Er emaljen tynd grundet syreskader fra sodavand, vil den mørkere dentin skinne igennem. Denne type tænder bør heller ikke bleges.

Er du i tvivl om, hvorvidt dine tænder kan bleges? Bestil ganske enkelt en konsultation hos os, og så finder vi sammen ud af, om vi skal stå for din tandblegning i København.

Lidt om tandblegeprocessen - TandCity

Klar selve tandblegningen i dit eget hjem

TandCity tilbyder tandblegninger til en god pris i København –og du kan klare en del af processen der hjemme!

Den type tandblegning, vi tilbyder i København, kræver som udgangspunkt tre besøg på vores klinik.
Ved dit første besøg tager vi et aftryk af dine tænder, så vi kan lave et par individuelle blegeskinner til din tandblegning. Dem udleverer vi ved det andet besøg, hvor vi også tager kliniske fotos af dine tænder samt pudser dem. Du får herefter udleveret en blegegel samt instrukser, og så er du ellers klar til at blege derhjemme.

Typisk bleger man 4 timer i døgnet, og du kan se resultat efter en lille uges tid. Tænderne kan godt være ekstra følsomme i perioden efter en tandblegning, hvilket behandles med fluor. Ved det tredje besøg kontrollerer vi farven og tager nye fotos. Typisk holder en tandblegning mellem 6 måneder og 2 år, men ønsker du på et senere tidspunkt at foretage en tandblegning på ny, skal du blot købe en ny blegegel og lægge den i de eksisterende skinner.

Leder du efter en tandblegning i København til en god pris? Gør noget godt for din tandhygiejne og bestil en tid hos os allerede i dag! Er du nysgerrig på vores andre tilbud? I så fald kan du læse mere om vores behandlinger og priser her.

Tandblegning pris – Bedste priser i København

TandblegningPris
Blegning af 1 kæbe1.761kr
Blegning af 2 kæber3.419kr

TandCity – Akut tandlæge i København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.