Tandblegning i København

Tandblegning i København hos TandCity

Tændernes yderste lag kaldes emalje. Farven på emaljen er til dels genetisk betinget, men kan under tændernes udvikling misfarves, eksempelvis på grund af et tandtraume eller indtag af bestemte typer medicin.

De fleste misfarvninger kommer dog med tiden, og langt de fleste er livsstilsrelaterede, eller med andre ord: De skyldes alt det, vi udsætter vores tænder for i det daglige. Fødevare som bl.a. kaffe, te, rygning og rødvin bærer en stor del af skylden for, at dine tænder bliver misfarvet.

En tandrensning er ofte nok til at fjerne en del af misfarvningerne samt tandsten, men nogle gange er misfarvningen trængt så langt ind i emaljen, at en tandrensning ikke er en tilstrækkelig behandling til at fjerne misfarvningerne og lysne tænderne.

Et smukt hvidt smil betyder meget for de fleste, og vi har stor forståelse for, hvor stor betydning dit smil har for dig. Derfor tilbyder TandCity også tandblegninger i København.

Lidt om tandblegningsprocessen

Siden 1980’erne har man haft forskellige metoder til tandblegnings som et tilbud til dig, der gerne vil have hvidere tænder.

Den korte forklaring af processen er, at blegegelen indeholder carbamid peroxid, et middel, som reagerer med vand og danner brintoverilte. Det er brintoverilte, der har evnen til at blegne og lysne dine tænder. Brintoverilten gennemtrænger de små porøsiteter i emaljen, og dette gør at misfarvningerne nedbrydes.

Alle sunde tænder kan som udgangspunkt gennemgå en tandblegning, men resultatet afhænger af årsagen til misfarvningerne samt det efterfølgende indtag af farverige fødevare osv. De fødevare, som farver emaljen mest, som kaffe, te og rødvin er for mange en stor del af hverdagen, og for nogle kan et glas rødvin til aftensmaden, være en vigtig del af de små glæder i hverdagen.

Få en professionel tandblegning – TandCity

Men det er vigtigt at sige, at tandblegning ikke er en permanent behandling, hvis du kontinuerligt indtager de fødevare, der kan skabe misfarvninger af dine tænder, vil misfarvningerne kunne opstå på ny, selv efter, du har fået foretaget en tandblegning. Resultatet af din tandblegning vil også være påvirket af, hvilke andre faktorer eller problematikker, der gør sig gældende for dine tænder. Fyldninger og kroner vil for eksempel ikke kunne bleges.

Har man mange fyldninger forrest i munden, kan det altså være nødvendigt at pudse dem op eller udskifte dem efterfølgende. Hvis emaljen på dine tænder er tynd eller beskadiget på grund af syreskader fra sodavand, vil den mørkere dentin skinne igennem. Dentin, eller tandbenet er det lag, som ligger under din emalje, men som beskytter tandnerven og blodkarrene. Dentinen har en mørkere farve end emaljen, men hvis din emalje er så tynd, at der er kig ind til tandbenet, bør dine tænder ikke behandles med en tandblegning. 

Hvis du gerne vil have et hvidere tandsæt og et hvidere smil, er tandblegning måske den rette behandling for dig. Men inden du påbegynder behandlingen, er det vigtigt at blive afklaret omkring, hvorvidt dine tænder overhovedet tåler en tandblegning. Hos TandCity hjælper vi dig med at finde frem til, den bedste behandling for dig og dine tænder. Bestil ganske enkelt en konsultation hos os, og så finder vi sammen ud af, om vi kan hjælpe dig med din tandblegning i København. Uanset om dine tænder kan afbleges eller ej, så kan vi hos TandCity altid hjælpe dig med at få det smil, du drømmer om. Vi finder altid den behandling, der passer allerbedst til dine tænder.

Lidt om tandblegeprocessen - TandCity

Klar selve tandblegningen i dit eget hjem

TandCity tilbyder tandblegninger til en god pris i København – og det smarte ved den tandblegning, som vi tilbyder hos TandCity Østerbro, er, at du kan klare en del af processen derhjemme. Tandblegningen er altså nem og fleksibel, og du kan nemt få behandlingen til at passe ind i den travle hverdag. 

Vores tandblegning kræver som udgangspunkt tre besøg på vores klinik: 

1. Ved dit første besøg tager vi et aftryk af dine tænder, så vi kan lave et par individuelle blegeskinner til din tandblegning.

2. Vi udleverer din personlige blegeskinne, som er trykt efter dit tandsæt, ved det andet besøg. På det andet besøg i forbindelse med din tandblegning, tager vi også røntgenbilleder af dine tænder, og vi pudser dine tænder, så de er klar til, at du kan påbegynde tandblegningen hjemmefra. Du får herefter udleveret en blegegel samt instrukser, og så er du ellers klar til at blege dine tænder derhjemme. Efter det andet besøg på klinikken tager du hjem og bleger dine tænder i en uges tid. Typisk bleger man 4 timer i døgnet, og du kan se resultat efter en lille uges tid. Tænderne kan godt være ekstra følsomme i perioden efter en tandblegning, hvilket kan behandles med fluor. Efter en uges behandling kommer du ind på vores klinik på Østerport i København til din tredje og sidste konsultation i forbindelse med din tandblegning. 

3. Ved det tredje besøg kontrollerer vi farven og tager nye fotos af dine tænder, så resultatet af tandblegningen kan evalueres. Typisk holder en tandblegning mellem 6 måneder og 2 år, men det smarte ved vores tandblegning er, at du nemt og sikkert kan foretage en tandblegning på ny, hvis en tandblegning på et senere tidspunkt bliver relevant for dig igen. Det eneste du skal gøre er at købe ny blegegel. Du kan trygt og sikkert genbruge dine eksisterende skinner, igen og igen.

Leder du efter en tandblegning i København til en god pris? Gør noget godt for din tandhygiejne og bestil en tid hos os allerede i dag! Er du nysgerrig på vores andre tilbud? I så fald kan du læse mere om vores behandlinger og priser her. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores klinik på Østerport, så finder vi en ledig tid til din tandblegning, og hjælper dig til at få hvidere tænder og det smil, du ønsker. 

Tandblegning pris – Bedste priser i København

Tandblegning Pris
Blegning af 1 kæbe 1.761kr
Blegning af 2 kæber 3.419kr

TandCity – Akut tandlæge i København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.