Knogleopbygning / Sinusløft

Sinusløft til en god pris

Det bliver kun vigtigere at passe på vores tænder, jo ældre vi bliver. Selvom de fleste nok kender til vigtigheden af at børste tænder regelmæssigt og måske også husker at bruge tandtråd med jævne mellemrum, er der andre aspekter af den orale sundhed, som man måske ikke tænker så meget over i det daglige, men som alligevel er af stor betydning – eksempelvis knogletab. I takt med at vi bliver ældre, vokser kæbehulen, og det kan i værste fald resultere i en manglende knogle mellem sinusbunden og toppen af højderyggen.

Sinusløft – ved knogleproblemer i kæben

Hvad betyder det så rent praktisk? Er det ikke noget aldersbetinget, som man ikke kan undgå?

Jo, til dels, men er knogletabet for stort, kan det få konsekvenser på andre områder, eksempelvis hvis man ønsker at erstatte manglende tænder med nye implantater. Med den manglende knogle kan afstanden mellem sinusbunden og kæbehulen nemlig reduceres til et punkt, hvor det bliver umuligt at placere eksempelvis tandimplantater, og hermed opstår der et behov for at udføre en procedure, som genopbygger knoglen, hvilket bliver betegnet som et sinusløft.

Såfremt der kun er tale om et lille knogletab, kan knogleopbygningen foretages på samme tid som tandimplantatet. Hvis det i stedet drejer sig om et større knogletab, bør sinusløftet foretages forud for tandimplantatet.

Få hjælp med et sinusløft i København – TandCity

Sinusløft – et overskueligt og sikkert indgreb

Moderne teknologi og materialer sikrer, at processen i dag er et både overskueligt og sikkert indgreb, og hos TandCity bestræber vi os altid på at give en god behandling, uanset problemets omfang.

Sinusløft – et overskueligt og sikkert indgreb – TandCity

I dag anvender vi hovedsageligt materialet Bio-Oss som knoglesubstitut – dette er et af de mest anvendte materialer i forbindelse med knogleopbygning. Ud over den klassiske knogleopbygning tilbyder vi også andre behandlinger alt efter behov. Det kan for eksempel være nødvendigt at foretage det, vi kalder en “forstærkning af sinus”. Det er en mere avanceret procedure, hvor vi skærer en åbning i kindknoglens sidevæg i bihulen. Når dette er gjort, vil tandlægen forsigtigt løfte slimhinden fra sinusbunden, indtil en knogletransplantation kan placeres under den løftede hinde. Denne knogletransplantation vil derefter omdannes til en kunstig knogle i løbet af 6-24 måneder. Denne procedure udføres som regel i forbindelse med større løft, hvorimod et sinusløft oftest foretages ved mindre løft.
Har du brug for et sinusløft til en god pris? I så fald kan du læse mere om vores behandlinger og priser her på siden.

TandCity – Akut tandlæge

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.