Kvalificerede tandlæger i København

 

Hos TandCity København er det vores overbevisning, at alle har ret til et sundt, langvarigt smil. Vi er som tandlægeKøbenhavn udmærket klar over, at tandlægebesøg i mange tilfælde er forbundet med ubehag og til tider endda frygt. Tandlægeskræk er desværre blevet udbredt i Danmark, og i mange tilfælde skyldes det i langt højere grad en tanke om at være til tandlægen, end det skyldes en reel dårlig oplevelse ved det. Vores tandlæge København team af højt kvalificerede professionelle bestræber sig på at ændre denne følelse og erstatte den med tillid og komfort.

Moderne tandplejeklinik med professionelle tandlæger i København

På vores tandlæge Østerbro klinik København, står vores hold af yderst professionelle tandlæger klar til at tage i mod nye som eksisterende kunder. Vores tandlægeklik er indrettet i et varmt og indbydende miljø, da vi er overbeviste om, at vi kan gøre dit besøg så behageligt som muligt. At gå til tandlægen handler om meget mere end bare at komme og sætte sig i stolen. Det er en helhedsoplevelse og ved at gøre alle rammerne omkring dit tandlægebesøg så behagelige som muligt, er vi sikre på, at vi kan tilbyde den bedste samlede oplevelse, uanset om det er et rutinemæssigt kontrolbesøg, eller der er tale om et større indgreb. Vi tilbyder også akut tandlægen på Østerbro til lave priser.

Da vi er klar over, at hver enkelt persons behov og ønsker er forskellige, tilbydes vores patienter så mange behandlingsmuligheder som muligt for at finde den, som passer præcis til dem. Vi er en tandlæge København klinik, der sætter en stor ære i at sætte den enkelte person i fokus. Det kan lyde som en kliché, men ikke desto mindre er det lige præcis hvad vi gør. Derfor har vores tandlæger også forskellige specialer, så vi altid kan tilbyde den helt rette behandling til dig.

Læs mere om vores behandlinger og priser.

Professionelle tandlæger i København - Tandcity
Hjælp med tandlægeskræk i København - Tandcity

Prisvenlige tandlæger i København

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at det kan blive en dyr fornøjelse at gå til tandlæge. Men sådan behøver det ikke at være. På vores klinik i København har vi lagt stærkt fokus på, at alle skal kunne have råd til at få udført den nødvendige tandlægebehandling – også uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Vores faglige personale på TandCity står klar til at udarbejde en behandlingsplan sammen med dig som passer præcis til dine behov, uanset om du har ønsker en kosmetisk løsning eller har brug flere indgreb. Vi arbejder samtidig hårdt for at sikre, at prisen ikke behøver at stå i vejen for det smukke smil som du går og drømmer om!

Alexander Johansson tandlæge i København - Tandcity

Alexander Johansson

Klinikejer


Louise Ewerlöf tandlæge i København - Tandcity

Louise Ewerlöf

Tandlæge


Nauras Hamza tandlæge i København - Tandcity

Nauras Hamza

Tandlæge


Roberto Compare tandlæge i København - Tandcity

Roberto Compare

Tandlæge


Sofie Bergman vores Personalansvarlig i Osterbro - Tandcity

Sofie Bergman

Personalansvarlig


Anna vores tandklinikassistent, speacialiseret i behandling af tandlægeskræk i København - Tandcity

Anna

Tandklinikassistent


Galina er en professionel tandklinikassistent, der hjælper vores tandlæge i København - Tandcity

Galina

Tandklinikassistent


Heliz er tandklinikassistent og hjælper vores tandlæge i København - Tandcity

Heliz

Tandklinikassistent


Sara er tandklinikassistent elev, ansvarlig for tandbehandling i København - Tandcity

Sara

Tandklinikassistent elev


Melina er tandklinikassistent elev, ansvarlig for tandbehandling i København - Tandcity

Melina

Tandklinikassistent elev