Kroner og broer

Få en Krone på tand med lave priser hos TandCity

Mange mennesker går rundt med store gamle fyldninger i deres tænder. Dette kan føre til komplikationer, og i værste fald kan tanden endda knække, hvilket selvfølgelig kræver en kompetent behandling for at forhindre en forværring.

Hvis der mangler for meget tandsubstans (et for stort stykke er knækket af), anbefaler vi, at man får sat en krone på tanden. En krone på tanden fungerer som en slags kapsel, der beskytter den resterende tandsubstans mod yderligere fraktur. Det kan også dreje sig om rodbehandlede tænder, der er svagere end vitale tænder, eller i visse tilfælde af æstetiske årsager.

De gamle sølvfyldninger bliver flittigt udskiftet med plastfyldninger, men er fyldningen af en vis størrelse, hvor den f.eks. går tværs igennem hele tanden, kan denne løsning desværre tit vise sig ikke at være holdbar nok. Her kan TandCity i stedet være behjælpelig med at sætte en krone på tanden til en god pris.

krone pa tand

Vi sætter en krone på din tand til fornuftige priser

Før i tiden gjorde man ofte brug af metal-keramik kroner, hvor den inderste kerne var af metal, hvorpå der så blev brændt keramik. Dette var dog aldrig en optimal metode, og det var en, som i mange tilfælde kunne føre til komplikationer senere hen. Dette kunne eksempelvis være affraktureret keramik eller lav æstetik med synlige grå kronekanter ved tandkødsranden.

Når man får en krone på en tand hos TandCity, benytter vi kun porcelæn, og selvom det er et bedre og dyrere materiale, er det selvfølgelig altid vores mål, at vi skal kunne sætte en krone på din tand til en god pris. Her er hele kronen fræset ud af én porcelænsblok, så der netop ikke kan ske en affrakturering. Desuden er æstetikken helt i top. Netop det æstetiske er noget, vi gør meget ud af. Vi ved nemlig, at det ofte er det, der afgør, om patienter synes, at behandlingen med at få en krone på en tand er vellykket. I sidste ende er de fleste mennesker ikke så interesseret i teknologien, som ligger til grund for behandlingen. De vil derimod have et godt resultater, som bidrager til deres livskvalitet, og som gør, at de ikke er bange for at vise andre mennesker deres smil. Porcelænskroner er oplagte i den sammenhæng, da de i højere grad end andre materialer visuelt ligger tæt på “rigtige tænder”. Med andre ord er der her god mulighed for at snyde øjet, og det er for mange det vigtigste succeskriterium, nemlig at man ikke kan se behandlingen bagefter. Når man får en krone på en tand, tænker man ofte over, om den nu også matcher ens egne tænder? Bliver det meget påfaldende, hvordan en af ens tænder har en lidt anden farve end de andre? Ved andre, at man har fået noget lavet? Det behøver man dog ikke at bekymre sig om med porcelænskroner, de kan nemlig behandles sådan, at nuancen matcher perfekt — du vil heller ikke kunne se forskel!

keramik krone

Når dine tænder skal fungere som bropiller

Hvis uheldet er ude, og vi ikke kan redde din tand, eller du måske allerede mangler en tand, kan løsningen være en bro. Her vil de omgivende tænder fungere som bropiller, og den manglende tand erstattes af en krone, dvs. tre (eller flere) kroner sidder sammen i en meget holdbar løsning. Igen er broen fremstillet i rent porcelæn. Denne løsning er især god, hvis nabotænderne er forsynet med fyldninger eller på anden vis mangler en sund tandsubstans, for de vil dermed få kroner, og ligeledes blive beskyttede.

Hvis der skal laves et implantat, hvor en manglende tandrod erstattes af en titaniumskrue, vil kronen på implantatet også være en porcelænskrone. Denne skrues så fast til implantatet, så der igen opnås en høj funktion og æstetik.

Leder du efter en tandklinik, som kan sætte en krone på din tand til en god pris i København? Bestil tid til at få lavet kroner og broer allerede i dag. Du kan også tage et kig på vores mange andre tilbud, som eksempelvis tandfacader.

Krone på tand pris – Bedste priser i København

Porcelæn PRIS
Porcelænskrone/porcelænsfacade 6.734,00kr
3-leddet bro i porcelæn 19.684,00kr

TandCity – Akut tandlæge i København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.