Få selvtilliden og det gode smil igen med Invisalign i København

Få selvtilliden og det gode smil igen med Invisalign i København

Dit smil er noget af det første, du møder verden med og man siger tilmeld, at et smil er den korteste afstand mellem to mennesker – men hvad så, hvis når man ikke føler sig komfortabel med sit smil? Grin og glade dage bør ikke være en anledning til bekymring om, hvorvidt man nu tør vise sine tænder frem. Alle fortjener at kunne smile til verden og føle sig godt tilpas, med det tandsæt man viser frem. Smilet er nemlig ikke noget, der bør gemmes væk.

Er man utilfreds med sine tænder, kan det dog være svært at omfavne smilende stunder og det kan tilmed lægge en kæmpe dæmper på, hvordan vi opfatter os selv. Fordi smilet siger meget om en person, kan man nemt blive frustreret, hvis ens tænder er skæve. Heldigvis er der metoder til at komme dette til livs, så du igen kan smile selvsikkert.

Inman Aligner tandställning
Tandregulering med Invisalign behandling af alle typer tænder-TandCity

Hvad er invisalign?

Man kan måske have en tendens til at tro, at hvis man ikke fik fikset tænderne som barn, så er løbet kørt og at man må afklare sig med et skævt smil. Dog mener vi hos TandCity ikke, at du behøver at gå på kompromis med tilfredsheden af dit smil. Det er aldrig for sent at investere i en Invisalign-bøjle i København, som vores tandlæger tilbyder.

Mange får som barn eller teenager de gode gammeldags togskinner på, som ligesom navnet antyder, ikke just er en æstetisk affære. Dog har tiderne siden du gik til skoletandlægen ændret sig og der findes nu mere diskrete alternativer, for dig som gerne vil have fikset smilet – også som voksen. Invisalign er et produkt, som fungerer som en gennemsigtig bøjle, der retter tænderne til over en periode. 

Du bærer bøjlen 22 timer om dagen, men det diskrete og neutrale design gør, at den ikke forstyrrer synsfeltet, og at den oftest slet ikke kan ses. Selvom man har uperfektheder, man gerne vil have rettet op på, betyder det ikke, at man behøver gå og være endnu mere selvbevidst om sit udseende gennem processen. Vores dygtige og professionelle tandlæger har års erfaring med opmåling og tilrettelse af bøjler og du er derfor sikret, at din Invisalign bliver udformet på professionelt vis. Vi forstår nemlig vigtigheden i at kunne smile med selvsikkerhed og vi vil derfor gøre vores ypperste for, at din Invisalign behandling i København forløber så smertefrit og ubemærket som muligt.

Priserne varierer, alt efter hvordan netop dine tænder ser ud, hvilket også afspejler faktummet, at en Invisalign-bøjle er formet præcist efter dit tandsæt og dine behov. Vælger du at investere i en Invisalign i København, slipper du for de velkendte togskinner, men opnår et resultat som er mindst lige så godt, som ved de mere traditionelle bøjler.

 Når man som voksen vælger at få rettet sine tænder til, er det som regel af kosmetiske årsager og det betyder altså, at der ingen fysiske gener er ved ens bid. Men ligesom som mange andre aspekter af livet, er der mere end bare funktionalitet, som har indflydelse på ens dagligdag. For selvom du med et skævt tandsæt sagtens kan tygge og tale, kan usikkerheden over smilets udseende, have en negativ effekt på dit velvære, selvtillid og måske endda din selvopfattelse.

At være komfortabel med at smile har en større betydning, end vi måske indser. Der er derfor mange gode grunde til at komme problemet til livs, hvis du er utilfreds med dit tandsæt. En investering i en Invisalign i København, er altså en investering i forøget velvære og bedre selvtillid, som på den lange bane altid kan betale sig. Livet er for kort til at gå og gemme sit smil væk, så hjælp os, med at hjælpe dig på vej til at smile med glæde igen. 

TandCity – Akut tandlæge i København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.