Hvorfor vælge en tandblegning i København | TandCity

Tandblegning København – Hvorfor vælge en tandblegning?

Noget af de første, man lægger mærke til hos folk, er deres smil. Man tænker måske, at det er en lille ting, men det fylder langt mere, end man skulle tro. Misfarvninger på tænderne kan være en af de ting, som ”ødelægger” smilet, men med en tandblegning i København er der råd for det.

Dine tænders sundhed

Misfarvninger af tænderne er umiddelbart et kosmetisk problem, men de opstår som regel grundet en usund livsstil, som kan påvirke tændernes helbred. De tre primære ”syndere” til misfarvninger er kaffe, rødvin og tobak, hvoraf især de to sidste kan gøre stor skade på tænder og tandkød. Hvis du overvejer en tandblegning, er det samtidig et godt incitament til at kigge på et eventuelt alkohol- og tobaksforbrug. Måske er der brug for en livsstilsændring?

Tandblegning – priser og metoder

Det er ligetil at få en tandblegning til en god pris i København. Behandlingen tilbydes på mange tandklinikker, og som udgangspunkt kan du vælge mellem to forskellige tandblegningsmetoder. Behandlingen kan enten foregå hos en tandlæge eller derhjemme efter en indledende konsultation. I samråd med tandlægen kan du finde ud af, hvad der passer bedst, både i forhold til pris og tidsplan.

Tandblegningsprocessen

Vælger du en tandblegning i København, kan det foregå på to forskellige måder. Som det første tages der altid mål af tænderne. Disse anvendes til den skinne, du skal bære under behandlingen. I denne er der plads til blegevæske på de misfarvede områder, som skal behandles. Skal blegningen foregå hos tandlægen, anvendes der en gel eller pasta, som indeholder ca. 10-15% brintoverilte, og som skal bæres i 1-2 timer ad gangen, eventuelt fordelt over flere gange. Står du selv for blegningen, er blegemidlet noget mildere, og du skal indstille dig på, at behandlingen kan tage 2-3 uger, hvor du enten skal bære skinnen om natten eller 1-2 timer hver dag.

Fordele ved at få en tandblegning

Tandblegning er af de behandlinger, som giver et stort og mærkbart resultat med en relativt lille investering af tid og penge. Den enkle procedure kan give et hurtigt løft i livskvalitet, fordi man ikke længere føler behov for at skjule sine misfarvede tænder. Det er ganske enkelt en behandling, som lokker smilet frem.

Typer af tandblegning i København

Leder du efter en tandblegning til en god pris i København, er der flere valgmuligheder, men afgør først med dig selv, om behandlingen skal foregå hos tandlægen eller derhjemme. Tilbyder klinikken den ønskede løsning? Derudover er research nyttigt, både i form af kundeanmeldelser på nettet samt indhentning af tilbud på tandblegning til en fornuftig pris. Som med de fleste andre tandlægebehandlinger kan der nemlig være markante forskelle på prisen, alt efter hvor man henvender sig.
Bestil tid online