Giv smilet med usynlig tandretning– TandCity

Giv smilet optimale betingelser – vælg en usynlig tandretning

Pæne, lige tænder og et skævt smil kan være en charmerende kombination, men hvad stiller man op, hvis tænderne fra naturens hånd ikke er helt så lige, som man kunne ønske sig?

Mange bryder sig måske ikke om at skulle bruge bøjle i voksenalderen og vælger af den grund at lade tænderne være, som de er. Det er der imidlertid ingen grund til, for i dag er det faktisk muligt at rette tænderne på en meget mere diskret måde – man kan nærmest kalde det en usynlig tandretning.

Glem alt om de klassiske nakketræk og togskinner – sig i stedet goddag til en løsning, der er så skånsom, at ingen bemærker den – heller ikke en selv! En usynlig tandregulering er ganske enkelt det oplagte valg, når man gerne vil give sit smil en hjælpende hånd, dog uden at ændre sin fremtoning alt for drastisk.

Nem behandling og flotte resultater

Har man i årevis troet, at en gammeldags bøjle var den eneste måde at få rettet tænderne på, er det ikke svært at forstå den store interesse, når man første gang læser om usynlig tandregulering, men samtidig er der et spørgsmål, der trænger sig på: Hvordan fungerer det?Giv smilet med usynlig tandretning– TandCity

Svaret er utroligt enkelt! Man laver en computermodel af et sæt skinner, som skal sidde på tænderne i en periode på seks til tolv måneder. Disse skal skiftes regelmæssigt, i takt med at tænderne ændrer position, og slutresultatet kan selvfølgelig sagtens måle sig med de mere traditionelle metoder. En usynlig tandretning er således en optimal løsning, uanset alder, og uanset om man befinder sig i de svære teenageår, eller man er godt i gang med voksen- og arbejdslivet, vil man sætte pris på både den diskrete procedure og resultatet – nemlig et smil, der overtrumfer alt.

Når behandlingen ikke kan vente

De fleste besøg hos tandlægen sker efter aftale. Der er sat kryds i kalenderen, og har man en lille smule angst for at sætte sig i stolen, er der god tid til at forberede sig mentalt. Nogle gange går det desværre ikke helt efter planen. Problemet opstår pludseligt, og det kræver behandling her og nu. 

Har man akut brug for en tandlæge i København, vil man selvfølgelig også gerne vide, at man får kompetent behandling, hvor der vises forståelse for, at et ikke-planlagt tandlægebesøg kan være en chokerende oplevelse, der kræver et nænsomt touch. Det finder man alt sammen hos TandCity! Her kan man komme til på de skæve tidspunkter, og både prisen og kvaliteten af behandlingen er, som den skal være: den ene er lav, den anden høj. Det er ganske enkelt det oplagte valg, når man skal bruge en akut tandlæge i København.
Bestil tid online