Få star quality smilet med flotte tandfacader– TandCity

Giv smilet et løft – få star quality med flotte tandfacader!

Uanset hvem man er, og hvordan man ser ud, er der altid et eller andet, man gerne vil ændre. Det kan være alt fra meget iøjnefaldende ting til små detaljer, som andre ikke ænser, men som alligevel fylder meget i ens bevidsthed. Heldigvis lever vi i en tid med masser af muligheder for at ændre de ting, vi ikke er tilfredse med, hvilket ofte øger livskvaliteten.

Dette omfatter også vores smil – en universel gestus, som ofte er det allerførste, man lægger mærke til, når man møder andre. Er smilet ikke helt, som man kunne ønske sig, kan det have flere konsekvenser. En modvilje mod at smile på grund af tændernes udseende kan måske tolkes som generthed, distance eller dårligt humør, hvilket ingen selvfølgelig er interesseret i. Heldigvis er der råd for dette.

Du kan få et flot smil med nye, flotte tandfacader. Her limes der et tyndt lag porcelæn på forsiden af tænderne, og herved er der masser af muligheder for at få det ønskede smil, blot ved at ændre farve, form eller tandstilling.

En lille, men tydelig forskel

Få star quality smilet med flotte tandfacader– TandCityKosmetiske tandprocedurer er sjældent helt billige, og en naturlig reaktion for mange er nok at spørge, om tandfacader overhovedet kan svare sig. Er forskellen stor nok til at retfærdiggøre prisen, og hvad med selve proceduren? Er det smertefuldt og omstændeligt, og værd at gennemgå?

Hos Tandcity i København er teamet klar til at bevise, at tandfacader er alle pengene værd, ikke mindst på grund af de mange muligheder, som proceduren tilbyder i forhold til et personligt resultat. Er man i tvivl, kan man med fordel kigge på de forskellige tandfacader og med billeder før og efter proceduren. Dette kan ofte være det udslagsgivende, når man skal beslutte sig. Et billede siger som bekendt mere end tusind ord!

Et smil for livet

Når det drejer sig om at give udseendet et løft, kan det være svært at bestemme sig for, hvad pengene skal gå til. En ny garderobe eller frisure? Eller måske noget mere grundlæggende, som man også har glæde af, når tøjet er gået af mode, og håret er vokset ud på ny? En god tandbehandling hos Tandcity kan være en rigtig god investering, uanset om det vedrører tandfacader eller noget helt andet.

Et flot smil, som man nyder at vise frem, er gerne noget, der varer hele livet ud, og som ordsproget siger, er man jo heller aldrig helt påklædt uden et smil på læben.
Bestil tid online