vælge et flot tandsmykke– TandCity

Giv dit smil det sidste lille touch ved at vælge et flot tandsmykke

“Du er ikke fuldt påklædt uden et smil”. Sådan lyder det gamle ordsprog, og når det nu er tilfældet, skal smilet selvfølgelig også være så flot som overhovedet muligt. De fleste er glade for smykker og smarte accessories, men hvis der stadig mangler det der lille ekstra, det der gør looket komplet, er et sødt tandsmykke det helt rigtige valg. Her får du et diskret og stilfuldt smykke, som kan flashes, hver gang man taler, smiler eller ler, og med den flotte udsmykning er det nærmest kun ding-lyden, der mangler for at gøre det glamourøse look lige så perfekt som på film!

Nemt, hurtigt og sikkert

Tandsmykker er en af de nemmeste og hurtigste måder at give dit look et frisk pift på. Smykket limes ganske enkelt fast på tanden via en tynd plast, hvorefter kanterne files, indtil de er pæne og glatte. Dette forhindrer, at der samler sig madrester og lignende ved smykket, hvilket bidrager til en god mundhygiejne. Mange spørger måske, om der er risici forbundet med proceduren – eksempelvis om limen kan løsne sig, hvorved der er risiko for at sluge smykket, eller om smykket efterlader et mærke på tænderne, den dag det fjernes. Her kan vi svare klart nej til begge dele. Plastlimen er ekstremt holdbar, og samtidig kan den nemt fjernes uden at gøre skade på tanden. Det er ganske enkelt både nemt, hurtigt og sikkert.
vælge et flot tandsmykke– TandCity

En pris, der lokker smilet frem

Alle vil gerne ligne en million, og alle vil gerne gøre det for væsentligt færre penge end det. Det bidrager vi selvfølgelig gerne med hos Tandcity! Her går erfaring, god betjening og fornuftige priser hånd i hånd og skaber tilsammen et tilbud,
som er svært at matche. Vores fordelagtige tandsmykke-priser gør smilet med det lille ekstra tilgængeligt for de fleste, og det brede sortiment og muligheden for at give sine tænder et unikt præg er sjældent en beslutning, man fortryder.

Pænt og diskret

Det er de små detaljer, der udgør forskellen mellem et vellykket look og et helt perfekt et af slagsen, og mange oplever at eksempelvis udsmykning af tænderne eller et tandimplantat er et lille indgreb der har en stor effekt. Her er der en mulighed for at skille sig ud på en måde, som ikke lader sig efterligne lige sådan, og har man først én gang oplevet følelsen af et “vindende smil”, kan man hurtigt spørge sig selv, hvordan man nogensinde har undværet det,og hvorfor man ikke fik det lavet tidligere!
Bestil tid online