Giv dig selv det smil med Invisalign-TandCity

Giv dig selv det smil, du altid har drømt om, med Invisalign

Alle vil gerne have pæne tænder. Er man ikke velsignet med et pænt og symmetrisk tandsæt fra naturens hånd, har de fleste som regel også en klar forestilling om, hvordan man bedst får det. Det skal helst foregå på en så enkel og diskret måde som muligt, og så skal prisen være i orden.

Invisalign er den nye løsning, der tilgodeser begge ønsker, og som giver et resultat, der ikke kun kan måle sig med de mere konventionelle behandlinger, men som ofte overgår dem! Uanset om man har tandlægeskræk, eller om man bare ønsker en behandling, der er så nænsom, at proceduren, som ofte kan tage noget tid, ikke tiltrækker sig megen opmærksomhed, er Invisalign med sin gode pris det rigtige valg. Det er en behandling, som alle har råd til, og som man trygt kan vælge, uanset hvordan man har det med tandlægebesøg i al almindelighed.

Glem bøjlen – nu kører det på skinner

Giv dig selv det smil med Invisalign-TandCityDet fleste tænker nok, at en tandregulering involverer en bøjle: En udtagelig, hvis man er heldig, og en fast, hvis man ikke er. Den er et nødvendigt onde, som helst skal klares inden teenageårene med fester og kærester. Hvad sker der så, hvis tænderne af den ene eller den anden grund ikke blev rettet i tide? Er man så tvunget til at vælge en klassisk og meget lidt flatterende tandbøjle i en sen alder? Ingenlunde. Invisalign tilbyder nemlig det, man kan kalde en usynlig tandregulering. Her ser man først det færdige resultat på en computermodel, og derefter fremstilles der en serie af næsten usynlige skinner, som skal anvendes på forskellige tidspunkter i forløbet. Behandlingens varighed kan variere, men forløber oftest over flere måneder, hvor skinnerne udskiftes med forholdsvis korte intervaller, i takt med at tændernes position ændres. Selvom en behandling, der varer 6-12 måneder, måske kan synes som lang tid, bør man huske på, at man på intet tidspunkt skal bære en almindelig tandbøjle, samt at der er tale om en næsten helt usynlig tandregulering.

En fornuftig pris – mere at smile af

Selv et flot nyt smil kan stivne, hvis tandlægeregningen er alt for høj. Heldigvis kan TandCity tilbyde behandlinger med Invisalign til en fornuftig pris, som gør, at alle kan få råd til et flot smil. Når man ser de budgetvenlige tilbud i kombination med den skånsomme og diskrete behandling samt de flotte resultater, er der ingen tvivl om, at Invisalign er det indlysende valg.
Bestil tid online