Går overvejelserne i retning af et tandimplantat? | TandCity

Går overvejelserne i retning af et tandimplantat?

Her får du en introduktion!
Går overvejelserne i retning af et tandimplantat? | TandCity
Det siges, at smilet er det første, der lægges mærke til, når vi møder et andet menneske. Derfor bør det også fremstå så flot og velplejet som muligt. Det er dog ikke altid lige let. Livsstil, uheld og genetiske faktorer kan resultere i, at ens tænder ikke er i så god stand, som de kunne være, og det kan bevirke, at man undgår at vise sit smil frem – sådan behøver det dog ikke at være!
Når du vælger at få et tandimplantat, er der gode muligheder for at give tænderne den flotte fremtoning, de fortjener. Og det er en god løsning, som både er nem, diskret og giver langtidsholdbare resultater.

Der er mange fordele ved at vælge et tandimplantat – her får du 5 gode bud

Hvad er et tandimplantat egentlig?
Kort fortalt er det en kunstig tandrod, der er fremstillet af metal. Den fastgøres i kæben, og herefter kan man så at sige “bygge på” tanden enten i form af en krone.
Det er der mange fordele ved, så lad os kigge på 5 gode grunde til, at du bør undersøge finde en tandlæge, som tilbyder et tandimplantat til gode priser i København, hvis du har en ødelagt eller manglede tand:

Pænere fremtoning:

Med et pænt smil og sunde tænder føler du dig bedre tilpas i sociale sammenhænge. Sig farvel til usikkerhed omkring, hvad folk tænker, når du smiler, og nyd selvtilliden – andre mennesker kan helt sikkert mærke det!

Forbedret udtale:

Man skulle ikke tro det, men din tandhygiejne kan faktisk påvirke din udtale, især hvis du har smertende eller manglende tænder. Når du vælger at få en krone på din tand eller at få lavet en helt ny tand med et tandimplantat, kan du meget vel opleve, at du efterfølgende også kommunikerer tydeligere og med større autoritet.

Komfort:

Takket være de moderne tandplejemetoder er der ingen, der behøver leve med smerter i tænderne eller gennemgå ubehagelige procedurer for at blive dem kvit. Et tandimplantat er en nem, diskret og meget lidt invasiv løsning, som giver dig et godt resultat – ofte så godt, at man slet ikke lægger mærke til det.

Bedre tandhygiejne:

Med manglende eller delvist manglende tænder stiger risikoen for infektioner, som på sigt kan resultere i dyrere og mere omfattende tandbehandlinger. Samtidig kan en manglende tand også resultere i, at de andre tænder i munden faktisk begynder at flytte sig, fordi der nu mangler noget til at holde dem “i spænd”. Når du vælger at få lavet en ny tand med et tandimplantat til en fornuftig pris, eliminerer du risikoen her og nu og én gang for alle.

Godt og langtidsholdbart resultat:

At få et tandimplantat i Danmark er en stor investering, og det giver sig selv, at man skal have valuta for pengene. Det vil sige, at resultatet skal være så pænt og diskret, at man ikke kan se, at der er tale om en naturlig tand, og samtidig skal man også være tryg ved, at implantatet ikke løsner sig eller giver andre problemer på længere sigt. Det er dog vigtigt at understrege, at ens livsstil også kan påvirke chancerne for, at et tandimplantat bliver siddende, og at for eksempel rygning og dårlig mundhygiejne kan forringe disse.

Er et tandimplantat det rigtige for dig?

Et tandimplantat har mange fordele når du skal have lavet en ny tand, men en ting har det nu alligevel med at få folk til at tøve; nemlig frygten for smerter. Her kan man dog være helt rolig, for selvom det lyder voldsomt med en kunstig tandrod, der skal skrues fast i kæben, er det en relativt smertefri procedure. Der kan selvfølgelig være smerter i dagene efter indgrebet, men det er som regel sammenligneligt med andre tandbehandlinger og noget, der kan klares med almindelig smertestillende medicin.

Du tilbydes tandimplantater til gode priser hos TandCity, centralt i København og derudover også en lang række andre behandlinger såsom tandfyldning, rodbehandling, tandfacader m.m. og med enten lokalbedøvelse eller fuld narkose.
Bestil tid online