Tandlægebesøg på Østerbro

Få mest muligt ud af dit tandlægebesøg på Østerbro

Tandlægebesøg på ØsterbroNår det er tid til det årlige eller halvårlige besøg hos din tandlæge på Østerbro, er det vigtigt at være godt forberedt. Uanset om du lider af tandlægeskræk eller ej, er det en god idé at du gør dig nogle overvejelser om, hvad du ønsker at få ud af besøget. Og især om hvad du kan gøre for at gøre oplevelsen bedre for dig selv, og arbejdet nemmere for tandlægen.

Er din tandlæge informeret om eventuel medicin og din sygdomshistorik, og har du forhørt dig om mulighederne for forebyggelse i det daglige? Hvis svaret er nej, kan du her glæde dig til en række gode tips.

Lav en tjekliste over de ting, der bekymrer dig

Er du nevøs over det forestående besøg hos din tandlæge på Østerbro? Måske er der en række ting, som du gerne vil tale med tandlægen om, når du nu er her, men det kan være svært at huske dem alle sammen, når du først ligger i stolen, og behandlingen er i gang. Derfor er det fornuftigt at lave en tjekliste over de ting, som bekymrer dig, og som du gerne vil drøfte. En liste hjælper også med at strukturere dine tanker og holder således nervøsiteten i skak.

Opdatér din lægejournal

Har du informationer, som kan være relevant i forhold til den behandling, du skal i gang med? Hvis svaret er ja, bør du få opdateret din lægejournal inden tandlægebesøget, så du kan være sikker på at modtage den bedst mulige behandling. Du kan eventuel kontakte din egen læge, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er noget i din sygdomshistorik, som er særlig vigtig viden for din tandlæge, ligesom din læge også vil kunne videreformidle din journal eller dele af den til tandklinikken efter behov.

Spørg din tandlæge om prisvenlige tilbud på Østerbro

Hvordan forholder det sig med prisen på de forskellige behandlinger? Det er almindeligt kendt, at priserne kan variere meget mellem de forskellige tandlæger, og derfor er det altid fornuftigt at gøre sit hjemmearbejde, inden man vælger både tandklinik og behandling. Skal man have foretaget en mere gennemgående behandling, eksempelvis en krone på tanden eller et tandimplantat, kan der her ofte hentes besparelser på flere tusinde kroner.

Oplys medicin, vitaminer og supplementer

Ligesom det er en god idé at opdatere din lægejournal inden et tandlægebesøg, er det også fornuftigt at informere tandlægen om eventuel medicin samt vitaminer og supplementer. Det kan sagtens være, at du har brug for smertestillende midler i forbindelse med din behandling, og måske endda også antibiotika. Her er det vigtigt, at tandlægen er informeret om anden eventuel medicin. Dette kan have indflydelse på, hvilken medicin det er forsvarligt at give dig ved behandlingen.

Spørg din tandlæge, hvad du kan gøre bedre

Mange tandproblemer kan løses med moderne behandlingsmetoder, men forebyggelse er nu alligevel den bedste kur. Med gode plejevaner mindsker du risikoen for karies og de mange komplikationer, det kan medføre, og det betyder i sidste ende færre og billigere besøg hos tandlægen. Din tandlæge kan vejlede dig om både tandbørstning samt valg af tandpasta, mundskyl og tandtråd, så du selv kan gøre noget i det daglige for at forebygge problemer – det bliver du glad for, tandlægeskræk eller ej.

Hvor finder du en akuttandlæge på Østerbro?

TandCity er det helt rigtige valg, når du har akut brug for en tandlæge på Østerbro. Den centralt beliggende klinik lige ved Østerport Station er nem at nå via bus, tog og bil, og de fleksible åbningstider, som også inkluderer søn- og helligdage, gør det til et sted, du kan regne med, både til det regelmæssige eftersyn, og hvis uheldet skulle være ude. Her kan du se frem til en tandlæge på Østerbro, hvor priserne er mere end fair, og behandlingen altid er både kompetent og empatisk.
Bestil tid online