Akut Tandlæge København

Akut tandlæge i København med problemfri behandling

Tandlægebehandlinger kan ikke altid planlægges. Desværre kan fyldninger og tænder også knække en fredag aften, ligesom et hul i en tand kan udvikle sig til regulær tandpine få dage før en planlagt ferie. Akut opståede problemer skelner ikke mellem hverdage og helligdage. Det ved du – og det ved vi. I nødstilfælde er det altafgørende, at du kan få tid med kort varsel hos vores akutte tandlæge i København.

Bestil tid hos akuttandlæge i København – TandCity

Book akut tandlæge i København døgnvagt

Hvad enten du er fast patient hos os, eller hvis din egen tandlæge blot holder fri, er der mulighed for at få hjælp hos vores akut tandlæge i København. Vi holder åbent alle weekender og alle helligdage. Ligeledes har vi åbent fra kl 7.00 til 20.00 i hverdagene, så selv hvis du vågner om natten med tandpine, er der mulighed for at få hjælp inden for få timer hos vores akut tandlæge i København. Du behøver ikke engang vente på, at vi åbner – du kan booke din tid online døgnets 24 timer.
Du må meget gerne forsøge at beskrive dine symptomer så specifikt som muligt, da det gør det nemmere for os at beregne, hvor meget tid vi skal bruge. I de fleste tilfælde er det nødvendigt at tage et røntgenbillede for at stille den rette diagnose, og derefter kan vi give dig et prisoverslag. Hvis du ønsker at blive behandlet, bestræber vi os på at færdigbehandle dig med det samme.

Akuttandlæge til børn

Det et selvfølgelig ikke kun voksne, der kan komme uheldigt afsted, og som pludselig kan have brug for en døgntandlæge i København. Det er nok de færreste børn, som glæder sig til et besøg hos tandlægen, og det skal man som forælder være bevidst om. Her stilles der store krav til tandlægens empati, især med tanke på at et tilfælde, som kræver akut behandling i forvejen er en voldsom oplevelse som et uheld eller en knækket tand i forbindelse med et måltid — det kan være en overvældende situation for et barn, og her er tandlægens evne til berolige barnet og “tale ned” ofte altafgørende. I skolealderen varetages tandplejen som regel af barnets skoletandlæge, og derfor skal man også være opmærksom på, at det selvfølgelig kan være en udfordring at opbygge en tæt og tillidsfuld relation, da et besøg hos “voksentandlægen” som regel kun sker ved mere krævende behandlinger og på henvisning fra skoletandlægen. Har du akut  brug for en tandlæge i København til dit barn, er vores klinik på Østerbro det oplagte valg. Vores lyse og moderne faciliteter og vores store erfaring med angstpatienter sikrer en god oplevelse for dit barn — og selvom grunden til besøget er alt andet end sjov.

Book akut tandlæge i København-TandCity

Få hjælp med det samme av våre tandlæger

Hvis du vågner midt om natten med en ulidelig tandpine, siger vi dig ikke imod, hvis du synes, at det kan være fristende at tage et par smertestillende piller og håbe, at det går i sig selv – ikke desto mindre er det en rigtig ærgerlig tendens.

Lider du af tandpine – også akut – er dette nemlig en meget almindelig indikator for, at der er noget galt. Hvis smerten derudover har stået på i længere tid og plager dig i din hverdag, er det vigtigt, at du ikke udskyder det længere – få bestilt en tid hos en akut tandlæge så hurtigt som muligt. Tandpine skyldes ofte huller i tænderne, men kan også være tegn på en infektion i munden.

Bestil en tid hos en akut tandlæge på vores klinik i København og få ro i sindet – og din nattesøvn tilbage!

Vores lyse, moderne klinik ligger i stationsbygningen på Østerport Station, så det er nemt at komme hertil med bus og tog.

Tandpine forsvinder sjældent af sig selv. Så hvis du har brug for en tandlæge til et akut problem i København, bør du tage et kig på resten af vores hjemmeside, hvor du bl.a. finder priser og billeder af personalet. Husk vores yderst fleksible åbningstider:
Mandag til fredag: 07.00-20.00
Lørdag: 09.00-16.00
Søndag: 12.00-15.00

Ring til os på tlf. +45 44 53 00 00 eller bestil tid online 24 timer i døgnet – vi glæder os til at høre fra dig!

TandCity – Akut tandlæge i København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.