Akut Tandlæge i København til gode priser – åben alla dage

Tandlægebehandlinger kan ikke altid planlægges. Desværre kan fyldninger og tænder også knække en fredag aften, og et hul i en tand udvikle sig til regulær tandpine få dage før en planlagt ferie. Akut opståede problemer skelner ikke mellem hverdage og helligdage. Det ved du – og det ved vi. I nødstilfælde er det afgørende, at du kan få tid med kort varsel hos vores akut tandlæge København.

Bestil en akut tandlæge tid i København døgnet rundt

Hvad enten du er fast patient hos os, eller hvis din egen tandlæge blot holder fri, så er der mulighed for at få hjælp hos vores akut tandlæge København. Vi har åbent alle weekender og alle helligdage, og det koster dig ikke ekstra gebyrer el.lign. Ligeledes har vi åbent fra kl 7.00 til 20.00 i hverdagene, så selv hvis du vågner om natten med tandpine, er der mulighed for at få hjælp inden for få timer hos vores akut tandlæge København. Du behøver ikke engang vente på, at vi åbner – du kan booke din tid online døgnets 24 timer. Du må meget gerne forsøge at beskrive dine symptomer så specifikt som muligt, da det gør det nemmere for os at beregne, hvor meget tid, vi skal bruge. I de fleste tilfælde er det nødvendigt at tage et røntgenbillede for at stille den rette diagnose, og derefter kan vi give dig et prisoverslag. Hvis du ønsker behandling, bestræber vi os på at færdigbehandle dig med det samme.

Få en akut tandlæge tid i København
akut tandlæge tid

Få en tandlæge tid med det samme – og få styr på tandpinen

Hvis du vågner midt om natten med en ulidelig tandpine, siger vi dig ikke imod hvis du synes at det kan være fristende at tage et par smertestillende og håbe, at det går i sig selv – ikke desto mindre er det en rigtig ærgerlig tendens.

Lider du af tandpine – også akut – er dette nemlig en meget almindelig indikator for, at det er noget galt. Hvis smerten derudover har stået på i længere tid og plager dig i din dagligdag, er det vigtigt at du ikke udskyder det længere og får bestilt en akut tandlæge tid så hurtigt som muligt. Tandpine skyldes ofte huller i tænderne, men kan også være tegn på en infektion i munden. Uanset hvad, kan du med en akut tandlæge tid på vores klinik i København få ro i sindet – og din nattesøvn tilbage!

Vores lyse, moderne klinik ligger i stationsbygningen på Østerport station, så det er nemt at komme hertil med bus og tog.

Tandpine forsvinder sjældent af sig selv. Så kig på resten af hjemmesiden, hvor du bl.a. finder priser og billeder af personalet, og husk vores favorable åbningstider:

Mandag til fredag: 07.00-20.00

Lørdag: 09.00-16.00

Søndag: 12.00-15.00

 

Ring til os på 44 53 00 00 eller bestil tid online 24 timer i døgnet: – vi glæder os til at høre fra dig!