Akuttandlæge på Østerbro til lave priser

Akuttandlæge Østerbro på Østerport Station, Oslo Plads 8 København.
Det er ikke alle tandlægebesøg, der er lige planlagte. Desværre kan uheldet være ude, og du befinder dig måske pludselig i en situation, hvor tandpinen er for stærk til, at du simpelthen ikke længere kan ignorere den. Hvis du står i sådan en situation, er det altid godt at have en livline i baghånden: TandCity. På vores centralt beliggende klinik i København kan du bestille en akuttid, hvor vores tandlæger får styr på tandpinen med det samme!

Bestil en tid til akut tandlæge på Østerbro hos TandCity

Vi har stor forståelse for, at det ikke er alle tandlægeklinikker, der har lige så fleksible åbningstider som os. Af samme grund har vi hos TandCity valgt også at tilbyde mulighed for akut behandling i weekender og på helligdage – selvfølgelig også selvom du ikke er fast patient. De normale åbningstider på almindelige hverdage er fra kl. 7:00 til kl. 20:00, og du betaler ingen ekstra gebyrer, uanset hvornår du besøger os.

Med vores fleksible bookingsystem behøver du heller ikke at vente på, at klinikken åbner – du kan nemt og hurtigt bestille din tandlægetid online alle døgnets timer, så du er sikker på, at vi er klar til at modtage dig på det ønskede tidspunkt. på, at vi er klar til at tage imod dig på det tidspunkt der passer dig bedst.

Få en akuttid til vores tandlæge på Østerbro – hvorfor vente, bestil her og nu!

Få en akuttid til tandlægen med det samme – der er ingen grund til at vente
Selvom mange måske synes, at det kan virke en smule dramatisk at tage til en akuttandlæge midt om natten, er der faktisk mange gode grunde til at gøre det. Det kan nemlig betale sig at tage til tandlægen, så snart problemet – og tandpinen – viser sig. Det er sjældent, at tandpinen bare går over af sig selv.

Vi bruger vores tænder hele vores liv, og selvom det næppe er noget, vi går og tænker over i det daglige, bliver de udsat for en masse, når vi tygger og udsætter dem for forskellige sukkerrige fødevarer. Det er også derfor, at det er vigtigt, at vi passer så godt på dem som muligt – og behandler eventuelle problemer, så snart vi bliver opmærksomme på dem.

Uanset om du har været ude for et fald og har knækket en tand eller blot er vågnet med en ulidelig tandpine, kan du altid være sikker på en kompetent og nænsom behandling. Har du brug for en akuttandlæge i København, er vi altid klar til at hjælpe dig.

estil en akut tandlægetid i dag

Vores moderne klinik er yderst centralt beliggende på Østerport Station i København, så uanset om du bor i lokalområdet, i en anden del af København eller lidt uden for byen, er det nemt at finde vejen til TandCity med både bus og tog.

Ønsker du flere informationer om vores behandlinger og priser, anbefaler vi, at du tager et kig på resten af vores hjemmeside. Læg også gerne mærke til de kundevenlige åbningstider, som gør TandCity til det oplagte valg, når du har brug for en akuttandlæge på Østerbro:

Mandag til fredag: 07:00-20:00

Lørdag: 09:00-16:00

Søndag: 12:00-15:00

Har du spørgsmål, eller har du brug for en akuttid? Så ring gerne til os på +45 44 53 00 00 eller bestil tid online 24 timer i døgnet: – vi glæder os til at høre fra dig.

Få en akut tandlægetid på Østerbro – TandCity
Akuttandlæge på Østerbro til lave priser – TandCity