Akut tandlæge på Østerbro til lave priser

Akut tandlæge Østerbro på Østerport-station, Oslo Plads 8 København.
Det er ikke alle tandlægebesøg der er lige planlagte. Desværre kan uheldet være ude, og du befinder dig i en situation hvor du ikke længere kan ignorere den konstante tandpine. I tilfælde som disse, er det godt at have en hjælpelinje i baghånden: TandCity.  På vores centrale klinik i København, kan du bestille en akuttid og på styr på tandpinen!

Bestil akut tandlæge på Østerbro hos TandCity

Vi har forståelse for, at det ikke er alle tandlægeklinikker der har lige så fleksible åbningstider som os, og det er også derfor at vi tilbyder akutte tidspunkter både i weekender og helligdage – også selv om du ikke er fast patient hos os. Vores normale åbningstider på almindelige vejrdage strækker sig fra kl. 7:00 til kl. 20:00, og du betaler ingen ekstra gebyrer eller omkostninger uanset hvilket tidspunkt du ankommer.

Med vores fleksible bookingsystem, behøver du heller ikke at vente på at klinikken åbner – du kan nemt og hurtigt bestille din tandlæge tid online alle døgnets timer, så du er sikker på, at vi er klar til at tage imod dig på det tidspunkt der passer dig bedst.

Få en akut tandlæge tid med det samme – der er ingen grund til at vente

Selvom at mange måske synes at det kan virke en smule dramatisk at tage til en akut tandlæge midt om natten, er der faktisk mange grunde til, at det godt kan betale sig at tage til tandlægen så snart at problemet – og tandpinen – viser sig. Det er nemlig rigtig sjældent, at tandpinen bare går i sig selv.

Vi bruger vores tænder hele vores liv – og til trods for at det ikke er noget som de fleste af os går og tænker over, bliver de udsat for en masse når vi tygger og udsætter dem for forskellige sukkerrige fødevarer. Det er også derfor at det er vigtigt at vi passer så godt på dem som muligt – og behandler eventuelle problemer så hurtigt som muligt. Uanset om du har været ude for et fald og har knækket en tand, eller blot er vågnet med en ulidelig tandpine, er vi klar til at hjælpe dig.

Bestil akut tandlæge tid i dag

Vores moderne klinik er yderst centralt beliggende på Østerport station i Østerbro, så det er nemt og bekvemt at finde vej til TandCity med både bus og tog.

Ønsker du flere informationer om vores behandlinger og priser, anbefaler vi at du tager et kig på resten af vores hjemmeside. Tag også gerne note af vores kundevenlige åbningstider:

Mandag til fredag: 07.00-20.00

Lørdag: 09.00-16.00

Søndag: 12.00-15.00

Ring til os på +45 44 53 00 00 eller bestil tid online 24 timer i døgnet: – vi glæder os til at høre fra dig

Få en akut tandlæge tid i Østerbro
akut tandlaege i Østerbro