FØRSTEKLASSES TANDPLEJE TIL EN GOD PRIS.
VI GØR DIT VALG NEMT.

Tandlæge på Østerbro, København – TandCity tilbyder dig dental tjenester til gode priser

 

Sunde tænder og et smukt smil – det er målet for alle behandlinger hos TandCity, din tandlæge på Østerbro, København. Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge de forskellige steder i drop down-menuen for vores tjenester.

OBS: Bare rolig, Tandcity holder åbent, selvom Østerport er lukket. Du finder vores indgang ved Irma.

Tandblegning


Blegning af tænder.

Tandhygiejne


Vi tilbyder dig professionel tandrensning.

Gingivitis / Paradontose


Tandkødsbetændelse / Parodontose – Sygdom i tændernes støttevæv.

Tandimplantat


Mere livskvalitet med fastgjorte tænder.

Invisalign / Litewire / Inman Aligner


Få smilet, du altid har drømt om.

Narkose


Tandbehandlinger i narkose

Tandlægeskræk


Lider du af tandlægeskræk kan vi hjælpe dig.

TandCity er din tandlæge på Østerbro i København – vi udfører alle former for tandbehandling

Professionel tandlægepleje og akut tandlæge på Østerbro, København

TandCity er din tandlæge på Østerbro, København, og klinikken har en række kvalificerede tandlæger, der er godt rustet til at tilbyde dig de tandlægeydelser, du har brug for, når du vil opnå og bevare den gode tandhygiejne. Vi tilbyder alle former for behandlinger på vores klinik. Med vores meget fleksible åbningstider har vi også mulighed for at imødekomme stort set alle behov for en akut tandlæge i København. Vi har nemlig også åbent, når du har fri.

Brug for weekendbesøg hos tandlæge på Østerbro, København?

En tandpine kan lige så vel opstå i weekenden som i hverdagene, og det skal naturligvis ikke være dit problem – du bør ikke gå en hel weekend, inden du kan komme til tandlæge. Derfor har vi åbent i weekenden, og det koster naturligvis ikke ekstra at gå til tandlæge hos os, bare fordi det er lørdag, søndag eller helligdag. Læs gerne mere om vores tilbud om en akut tandlæge på Østerbro, København, herunder åbningstider, booking og ruteanvisninger. 

For mange er et besøg ved tandlægen forbundet med ubehag og for nogle endda med en decideret tandlægeskræk. Hos TandCity gør vi imidlertid alt for, at dit næste besøg ved tandlægen bliver så behageligt og smertefrit som overhovedet muligt. Stol trygt på os, vi kan vores kram! Vi kan derfor varmt anbefale, at du kigger forbi vores praksis og møder vores dygtige tandlæger på Østerbro, København.

Læs mere

Centralt beliggende tandlægeklinik på Østerbro, København

Vores tandlægeklinik på Østerbro i København er indrettet i et varmt og indbydende miljø, hvilket sikrer, at rammerne for dit besøg er så gode som muligt, da rammerne i høj grad er med til at skabe en positiv helhedsoplevelse. Klinikken ligger et stenkast fra Strøget, så hvis du skulle have lidt tid tilovers, er det bestemt et besøg værd. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Få en personlig behandlingsplan hos TandCity

Ingen behandlingsplaner er ens. Det er vi her på TandCity udmærket klar over. Det er også derfor, at du kan forvente, at vi giver os god tid til at udarbejde en behandlingsplan, hvor vi ligeledes snakker om dine individuelle behov og ønsker, før vi påbegynder et indgreb. På den måde ved du på forhånd, hvilke behandlinger du kan forvente, og du kan derved få ro i sindet, velsiddende at din behandlingsplan er tilpasset dig og ingen andre.

Vi vil under udarbejdelsen af din behandlingsplan samtidig give dig et prisoverslag på samtlige indgreb og behandlinger. Vi har fuld forståelse for, at tandlægebesøg kan være en uventet udgift for mange. Af samme grund har vi et godt samarbejde med denti.dk, og såfremt du har behov for at få din behandling finansieret, hjælper vi gerne med at søge gennem dem. Du kan allerede i dag tage en snak med TandCitys tandlæger på Østerbro, København.

Bedømmelse for tandlæge på Østerbro i København

TandCity er et af de bedste og mest populære valg når du skal bruge en tandlæge påØsterbro. Vi tilbyderkomplet tandpleje af høj kvalitet og med gode priser hvor alle kan være med. Vi bedømmes regelmæssigt til at være en af landets bedste tandklinikker på baggrund af vores tandimplantater, rodfyldninger, rodbehandlinger og behandlinger for tandlægeskræk.

Vi er meget taknemmelige for de gode anmeldelser og de mange patienter der vælger os som deres tandlæge i København.Vi er ligeledes taknemmelige for vores dygtige og professionelle team som med deres erfaring indenfor de nyeste tandplejeteknikker hjælper med at give vores patienter den bedst mulige behandling.

Vi håber at vi kan fortsætte vores succesfulde samarbejde med de bedste teknikere i Sverige. Det er vores mål at give vores patienter den bedste pleje og behandling for at sikre at de til enhver tid er komfortable og smertefrie. Vores nuværende bedømmelse på 4.9 vidner om vores kollegaers tillid i forbindelse med henvisninger, og det er vi stolte over.

Team TandCity Danmark

Læs mindre

Tandlæge på Østerbro til gode priser – TandCity i København

Vores tandlæger i København og Østerbro tilbyder fremragende service til rimelige priser

Alexander Johansson tandlæge i København - Tandcity

Alexander Johansson

Tandlæge og klinikejer


Atieh Zahmatkesh

Tandlæge 


Nauras Hamza tandlæge i København - Tandcity

Nauras Hamza

Tandlæge 


Roberto Compare tandlæge i København - Tandcity

Roberto Compare

Tandlæge 


Sofie Bergman vores Personalansvarlig i Osterbro - Tandcity

Sofie Bergman

Personalansvarlig 


Anna vores tandklinikassistent, speacialiseret i behandling af tandlægeskræk i København - Tandcity

Anna

Tandklinikassistent 


Tannaz TandCity 180

Tannaz

Tandklinikassistent 


Heliz er tandklinikassistent og hjælper vores tandlæge i København - Tandcity

Heliz

Tandklinikassistent 


Melina er tandklinikassistent elev, ansvarlig for tandbehandling i København - Tandcity

Melina

Tandklinikassistent elev


Digital aftryk med intraoral scanner

TandCity – ZOOM blekning

Nyheder om tandlæger og tandpleje

TandCity – Akut tandlæge på Østerbro, København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

 

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt. Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.