Frontpage

FØRSTEKLASSES TANDPLEJE TIL
EN GOD PRIS. VI GØR DIT VALG NEMT.

Tandlæge Østerbro – Tandlæge i hjertet af København Ø

Sunde tænder og et smukt smil – det er målet for alle behandlinger hos TandCity på Østerbro. Du kan få yderligere oplysninger om vores forskellige behandlinger ved at besøge de forskellige steder i drop down-menuen. Vi er kvalificerede tandlæger med klinik beliggende i hjertet af Østerbro. Hos TandCity Østerbro kan vi hjælpe dig med alt fra bedre tandhygiejne, tandblegning og vi kan også tilbyde akut tandpleje, vi står klar, når du har brug for det.

Professionel tandpleje på Østerbro

Læs med

TandCity København

Det her er Tandcity Tandlæge. Vi er lokaliseret i centrum af København. Bygningen er faktisk lige blevet renoveret, så alt er nyt og stilfuldt, og vi byder jer velkommen. 

Mit navn er Roberto, jeg er tandlæge hos Tandcity, og mine fagområder er endodonti og kosmetologisk tandpleje. Vi behandler denne patient, fordi patienten kom for at få et almindeligt tjek og en tandrensning. Under det almindelige tjek, fandt vi et lille hul, så vi behandlede det med det samme.

Mit navn er Nauras. Jeg er tandlæge og har specialiseret mig i implantater og kirurgi. Denne patient har lige haft et traume, og derfor er vi ved at trække en tand ud, så vi kan installere et implantat. Vi udfører alle former for tandpleje, fra planlagte tider til drop-ins. 

Vi har mange forskellige patienter, der kommer og besøger os. De fleste af dem er danskere, men vi har også en masse internationale patienter, fordi vi snakker mange forskellige sprog. Og jeg er fx italiener, så jeg snakker italiensk. 

 

Tandcity Tandlæge i hjertet af København, Østerport station. Vi glæder os til at se dig. 

Professionelle og kvalificerede tandlæger i Østerbro

Hos TandCity-klinikken på Østerbro har vi ansat en række kvalificerede tandlæger, der er godt rustet til at tilbyde dig tandpleje, du har brug for, til at kunne opnå og bevare den gode tandhygiejne.

Vi tilbyder alle former for behandlinger på vores klinik. Med vores meget fleksible åbningstider har vi også mulighed for at imødekomme stort set alle behov for akut tandpleje i Østerbro.

Vi har nemlig også åbent, når du har fri. Tandproblemer og tandpine kan jo opstå på alle tidspunkter, og derfor gør vi meget ud af at stå til rådighed for dig, ligegyldigt hvornår du har brug for en tandlæge i København. Vi går rigtigt meget op i, at du får den bedste oplevelse, når du besøger vores tandklinik på Østerbro i København.

Vores tandbehandling

Tandlægeskræk


Lider du af tandlægeskræk kan vi hjælpe dig.

Tandblegning


Tandblekning for et lysere smil

Tandhygiejne


Vi tilbyder dig professionel tandrensning.

Gingivitis / Paradontose


Tandkødsbetændelse / Parodontose – Sygdom i tændernes støttevæv.

Tandimplantat


Mere livskvalitet med fastgjorte tænder.

Invisalign / Litewire


Få smilet, du altid har drømt om.

Narkose


Tandbehandlinger i narkose

Akut tandlæge


Book akut tandlæge på Østerbro tilgængelig 24/7

Har du brug for et weekendbesøg hos en tandlæge i Østerbro?

En tandpine kan lige så vel opstå i weekenden som i hverdagene, og det skal naturligvis ikke være dit problem – du bør ikke gå en hel weekend, inden du kan få adgang til tandpleje. Derfor har vi åbent om lørdagen, og det koster naturligvis ikke ekstra at besøge os, bare fordi det er lørdag. Læs gerne mere om vores tilbud om akut tandpleje på Østerbro, herunder åbningstider, booking og ruteanvisninger. For mange er et besøg ved tandlægen forbundet med ubehag og for nogle endda med en decideret tandlægeskræk. Hos TandCity gør vi imidlertid alt for, at dit næste besøg med os bliver så behageligt og smertefrit som overhovedet muligt. Stol trygt på os, vi kan vores kram! Vi kan derfor varmt anbefale, at du kigger forbi vores tandklinik i Østerbro.

Læs mere

Centralt beliggende tandklinik

Vores tandklinik på Østerbro er indrettet i et varmt og indbydende miljø, hvilket sikrer, at rammerne for dit besøg er så gode som muligt, da rammerne i høj grad er med til at skabe en positiv helhedsoplevelse. Klinikken ligger et stenkast fra Strøget, så hvis du skulle have lidt tid tilovers, er det bestemt et besøg værd. Beliggenheden er nøje udvalgt ud fra klinikkens koncept, der er fokuseret på den gode kundeoplevelse. Klinikkens indehaver er yderst bevidst om klinikkens markedsstrategi. Tandlæge skal eksistere for patientens skyld og skabe gode rammer, der giver patienterne nem adgang til unitten.

Det kræver en topplacering med gode adgangsforhold, attraktive åbningstider, og det rigtige udstyr. En tandklinik skal ikke ligge i en sidegade på tredje sal, men på gadeniveau nær gode transportmuligheder. Det handler om at være synlig og til stede for patienterne.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Få en personlig tandplejeplan hos TandCity

Ingen behandlingsplaner er ens. Det er vi her på TandCity udmærket klar over. Det er også derfor, at du kan forvente, at vi giver os god tid til at udarbejde en behandlingsplan, hvor vi ligeledes snakker om dine individuelle behov og ønsker, før vi påbegynder et indgreb. På den måde ved du på forhånd, hvilke behandlinger du kan forvente, og du kan derved få ro i sindet, velsiddende at din behandlingsplan er tilpasset dig og ingen andre.

Vi vil under udarbejdelsen af din behandlingsplan samtidig give dig et prisoverslag på samtlige indgreb og behandlinger. Vi har fuld forståelse for, at tandlægebesøg kan være en uventet udgift for mange. Af samme grund har vi et godt samarbejde med denti.dk, og såfremt du har behov for at få din behandling finansieret, hjælper vi gerne med at søge gennem dem. Du kan allerede i dag tage en snak med TandCitys tandlæger på Østerbro.

Bedømmelse for tandlæge på Østerbro

TandCity er et af de bedste og mest populære valg når du har brug for tandpleje på Østerbro. Vi tilbyderkomplet tandpleje af høj kvalitet og med gode priser hvor alle kan være med. Vi bedømmes regelmæssigt til at være en af landets bedste tandklinikker på baggrund af vores tandimplantater, rodfyldninger, rodbehandlinger og behandlinger for tandlægeskræk.

Vi er meget taknemmelige for de gode anmeldelser og de mange patienter der vælger os som deres tandlæge i Østerbro. Vi er ligeledes taknemmelige for vores dygtige og professionelle team som med deres erfaring indenfor de nyeste tandplejeteknikker hjælper med at give vores patienter den bedst mulige behandling.

Det er vores mål at give vores patienter den bedste pleje og behandling for at sikre at de til enhver tid er komfortable og smertefrie. Vores nuværende bedømmelse på 4.9 vidner om vores kollegaers tillid i forbindelse med henvisninger, og det er vi stolte over.

TandCity – Tandlæge på Østerport Station

Vi er en tandklinik beliggende på Østerbro – inde i selve stationsbygningen på Østerport St., som tilbyder alle moderne behandlingstyper – altid i form af de sikreste metoder, som er videnskabeligt dokumenterede. Derfor bør du vælge os, når du leder efter tandpleje med beliggenhed centralt på Østerbro. Du kan kontakte os direkte på vores hjemmeside og booke en tid. Vi har fire tandlæger, som står klar til at behandle dig sikkert og smertefrit. Har du tandlægeskræk, kan du med fordel vælge os, da vi altid tager hensyn til dine behov og bekymringer. Vi ved, at det kan være en skræmmende oplevelse for mange mennesker, og derfor gør vi os meget umage med, at fortælle dig, præcist hvad vi foretager os. På den måde vil du aldrig føle dig utryg eller usikker når du er til behandling hos TandCity på Østerbro- Østerport St.

TandCity Østerbro er altid opdateret med den nyeste viden og deltager på kurser løbende. Når det kommer til behandlingsformer, kan TandCity Østerbro tilbyde dig en kvalitet, der altid er i top. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten. Skal du have lavet alt fra rodbehandling, kroner, tandregulering eller implantater til svære henviste operationer, så kan TandCity Østerbro hjælpe dig. Vi Skræddersyer den korrekte behandling til hvert enkelte individuelt. Har du brug for at snakke med TandCity Østerbro kan du nemt booke en konsultation enten via hjemmesiden eller på telefon.

Læs mindre

Eksempel på sunde tænder

Et engageret team af tandlæger og specialister i Østerbro

Tandlæge Østerbro - Alexander Johansson

Alexander Johansson

Tandlæge og klinikejer


Tandlæge Østerbro - Nauras Hamza

Nauras Hamza

Tandlæge 


Tandlaege Østerbro - Roberto Compare

Roberto Compare

Tandlæge 


Aleksander Medvinsky Tandlæge på TandCity

Aleksander Medvinsky

Tandlæge


Tandlaege Østerbro - Sofie

Sofie Bergman

Personalansvarlig 


Tandlæge Østerbro - Anna

Anna

Tandklinikassistent 


Tandlæge Østerbro - Tannaz

Tannaz

Tandklinikassistent 


Tandlaege - Heliz

Heliz

Tandklinikassistent 


Tandlæge Østerbro - Melina

Melina

Tandklinikassistent elev


Deanne er Tandplejer, ansvarlig for tandbehandling i København - Tandcity

Deanne

Tandplejer


Nok den mest tilgængelige tandlæge i hele København

Østerbro ligger centralt i København og grænser op til Hellerup, Nørrebro, og Indre by. Man kan vel derfor godt sige, TandCity-klinikken, ligger i midten af det hele. Klinikken er placeret på Østerport station i centrum af København. Den centrale placering inde i stationsbygning på Østerport, giver os en tilgængelighed, som de færreste nok prale af, du kan i bogstaveligste forstand tage toget eller bussen lige til døren. Vi er nemme at finde, og nemme at komme til, uanset hvor i landet du selv bor. Hos tandCity er det vigtig for os at kunne tilbyde dig fleksibel og pålidelig tandpleje, der møder dine behov.

Vi ønsker at være den tandlæge i København, som er der, når du har brug for det. Det skal være lige så nemt for dig at få tandpleje i weekend og om aftenen, når du har overstået arbejdsdagen, som det er i hverdagens dagtimer. Når der opstår et akut tandproblem, eller når tandpinen bliver for slem til at kunne vente til i morgen, skal du kunne få den tandpleje, du har brug for hos TandCity på Østerbro. Derfor tilbyder vi akut tandlægehjælp 24 timer i døgnet, alle ugens dage. Vi er din kvalificerede tandlæge i København, præcist, når du har behov for os. Vi går meget for at give dig, den mest kvalificerede tandbehandling, og derfor har vi tandlæger med speciale indenfor alle afkroge af tandplejen. Vores læger har en alsidig og dybdegående viden inden for tandlægefaget. Vi har dygtige tandlæger med mange forskellige specialer i alt fra tandkirurgi, kosmetisk tandbehandling, og til den almene endodonti. Vores kompetencer dækker bredt inden for tandpleje, og vores mange kompetencer gør, at vi kan tilbyde dig den bedste og mest alsidige tandlæge i København, uanset hvad dit konkrete behov er – Vi finder en unik løsning, der passer til dig og dine tænder. Høj faglighed og kvalitet er vigtige værdier, som vi vægter meget højt i vores daglige virke som din kvalificerede tandlæge i hjertet af Østerbro.          

En behagelig, hyggelig og tandlæge på Østerbro i København

Stemningen og det at kunne give dig en rar oplevelse, når du er patient hos os, og du sætter dig i tandlægestolen hos os i TandCity, betyder mindst lige så meget for os. Det er lige så vigtig, at du får en behagelig oplevelse, når du besøger os, som det er for os at kunne tilbyde den bedste behandling.  Vores tandlægeklinik er nyrenoveret, og vi har lagt et stort stykke arbejde i, at klinikken fremstår lys, varm og indbydende. TandCity holder til i den smukke og charmerende gamle stationsbygning på Østerport Station. Da vi renoverede vores lokaler, var det vigtigt for os at bevare og værne om de smukke ikoniske detaljer, som stationsbygningen, Østerport indeholder. Vi har gjort meget for at fremhæve den smukke historie, som klinikkens lokaler fortæller. Bygningens historie bliver allertydeligst i de små detaljer. Vi har blandt andet bevaret bygningens smukke søjler og loftsbjælker, og malet dem i de oprindelige farver, og der opstår en smuk kontrast mellem klinikkens moderne og kliniske stil og de ældre charmerende detaljer.

Det er vigtigt for os, at TandCity-klinikken er en behagelig, og hyggelig klinik, TandCity, skal være den tandlæge i København, hvor folk har lyst til at komme og føler sig godt taget imod. Den ambition, håber vi, også skinner igennem i måden, vi har indrettet vores smukke klinik på Østerport. Når du træder ind på vores tandlægeklinik på Østerport, håber vi, at du føler dig omgivet af en rar og velkommende stemning, og vi håber, at vores klinik giver en anderledes behagelig følelse, en charmerende stemning og en mere rolig fornemmelse end den, du ellers er vant til hos andre tandlæger i København. Når du besøger os hos TandCity på Østerport, er det vigtig, at du synes, der er rart at være. 

En tandlæge i København, hvor der er plads til alle 

Det er ikke kun vores smukke lokaler, der gør, at det er rart at komme i klinikken hos os. Hos TandCity har vi skabt et fællesskabsorienteret internationalt miljø, hvor der er plads til alle. Vi har samlet et professionelt hold af højt kvalificerede læger fra hele verden, så du får den allerbedste tandpleje, fra nogle af de dygtigste tandlæger i verden.

Vi har udvalgt de bedste tandlæger. Hos TandCity er du og dit smil i de bedste hænder.  Når du kommer i vores tandlæge på Østerbro, kan vi både tilbyde tandpleje på italiensk, engelsk og dansk – og vi kan også hjælpe dig, som lider af tandlægeskræk. TandCity er din kvalificerede tandlæge på Østerbro, hvor du kan føle dig godt tilpas, når du kommer i klinikken. Vi er din professionelle, kvalificerede og alsidige tandlæge på Østerbro – og vi glæder os meget til at tage godt imod dig i klinikken. Vi har plads til alle, uanset tandproblem, smil og tandrække – vi hjælper dig med at få de tænder og det smil, som du drømmer om.  

Tandlæge på Østerbro – TandCity

TandCity – ZOOM blegning

Zoom behandling i København

Har du længe gået med misfarvninger og pletter på tænderne? Og drømmer du om at få hvide tænder igen? Det kan en Zoom behandling hjælpe med. Misfarvninger og pletter på tænderne opstår ofte pga. eksempelvis drikkevarer som kaffe, vin og sukkerholdige drikke, eller de forårsages af rygning. Mange mennesker er trætte af, at deres tænder er misfarvede og ønsker derfor en tandblegning. En tandblegning kan foruden at gøre tænderne hvide også få mange til at se yngre ud, fordi et smukt, hvidt tandsæt er med til at forynge de fleste.

Hvad er en Zoom behandling?

En Zoom behandling er en tandblegningsbehandling, som er effektiv og kun tager under en time at udføre. En Zoom behandling består af, at man i første omgang forbereder proceduren ved at dække læber og gummer, så der kun er adgang til tænderne. Herefter vil tandlægen eller klinikassistenten påføre tænderne en Zoom blegnings gel som sammen med Zoom lys forsigtigt trænger ind i tænderne og nedbryder misfarvninger og pletter. Denne proces tager ca. 15 minutter og skal gentages tre gange. Til slut vil tandlægen eller klinikassistenten påføre en flour pasta-gel, som reducerer sensitivitet i tænderne.

Inden du beslutter dig for en Zoom behandling er det altid vigtigt, at du tager en snak med tandlægen inden da, så han/hun kan rådgive og vejlede. Nogle gange er en tandblegning ikke en god idé, hvis tænderne er for medtagede.

Nyheder om tandlæger og tandpleje

Godt at vide om tandinfektioner og forskellige typer antibiotika

En tandinfektion forekommer normalt som et resultat af karies og dårlig tandhygiejne. Det kan dog også forekomme på grund af tidligere udført tandpleje eller en alvorlig skade. Når der forekommer en tandinfektion, dannes en lokal ophobning af mundskyl (også kendt som tandfald), fordi bakterier ikke er blevet fjernet. Symptomer på en tandinfektion inkluderer ofte hævelse, ...

5 myter om mundskyl

Mange danskere anvender dagligt mundskyl som en del af deres daglige rutine. Det siges at mundvand er et fint komplement til tandbørstning, og kan reducere risikoen for tandkødsbetændelse og andre tandproblemer. Men hvor meget ved du egentlig om mundskyl? Her lister vi 6 myter om mundskyl som du bør tænke på, inden at du renser

Vælg behandling med Invisalign – dit flotte smil er alle pengene værd!

Er et flot smil pengene værd? Hvis du i forvejen er vant til høje tandlægepriser, kan det godt være, at du gør dig visse overvejelser omkring kosmetiske behandlinger. Sagt med andre ord: Kan det svare sig? Hvis spørgsmålet involverer Invisalign, er svaret: Helt sikkert! Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør vælge Invisalign, ...

TandCity – Akut tandlæge på Østerbro

 

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt.

Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.