FØRSTEKLASSES TANDPLEJE TIL EN GOD PRIS.
VI GØR DIT VALG NEMT.

Din tandlæge i København og Østerbro
Rigtige pris og tandlægehjælp!

 

Sunde tænder og et smukt smil – det er målet for alle behandlinger hos TandCity, din tandlæge på Østerbro. Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge de forskellige steder i drop down-menuen for vores tjenester.

Akut tandlæge


Book akut tandlæge på Østerbro i Kobehavn tilgængelig 24/7

Tandblegning


Tandblekning for et lysere smil

Tandhygiejne


Vi tilbyder dig professionel tandrensning.

Gingivitis / Paradontose


Tandkødsbetændelse / Parodontose – Sygdom i tændernes støttevæv.

Tandimplantat


Mere livskvalitet med fastgjorte tænder.

Invisalign / Litewire / Inman Aligner


Få smilet, du altid har drømt om.

Narkose


Tandbehandlinger i narkose

Tandlægeskræk


Lider du af tandlægeskræk kan vi hjælpe dig.

Professionel tandpleje på Østerport Station, København

Professionelle og kvalificerede tandlæger i Østerbro

TandCity er din tandlæge på Østerbro, og klinikken har en række kvalificerede tandlæger, der er godt rustet til at tilbyde dig de tandlægeydelser, du har brug for, når du vil opnå og bevare den gode tandhygiejne. Vi tilbyder alle former for behandlinger på vores klinik. Med vores meget fleksible åbningstider har vi også mulighed for at imødekomme stort set alle behov for en akut tandlæge i Østerbro . Vi har nemlig også åbent, når du har fri.

Har du brug for et weekendbesøg hos en tandlæge i Østerbro?

En tandpine kan lige så vel opstå i weekenden som i hverdagene, og det skal naturligvis ikke være dit problem – du bør ikke gå en hel weekend, inden du kan komme til tandlæge. Derfor har vi åbent i weekenden, og det koster naturligvis ikke ekstra at gå til tandlæge hos os, bare fordi det er lørdag, søndag eller helligdag. Læs gerne mere om vores tilbud om en akut tandlæge på Østerbro, herunder åbningstider, booking og ruteanvisninger. For mange er et besøg ved tandlægen forbundet med ubehag og for nogle endda med en decideret tandlægeskræk. Hos TandCity gør vi imidlertid alt for, at dit næste besøg ved tandlægen bliver så behageligt og smertefrit som overhovedet muligt. Stol trygt på os, vi kan vores kram! Vi kan derfor varmt anbefale, at du kigger forbi vores praksis og møder vores dygtige tandlæger på Østerbro.

Læs mere

Centralt beliggende tandklinik i København

Vores tandlægeklinik på København er indrettet i et varmt og indbydende miljø, hvilket sikrer, at rammerne for dit besøg er så gode som muligt, da rammerne i høj grad er med til at skabe en positiv helhedsoplevelse. Klinikken ligger et stenkast fra Strøget, så hvis du skulle have lidt tid tilovers, er det bestemt et besøg værd.
Beliggenheden er nøje udvalgt ud fra klinikkens koncept, der er fokuseret på den gode kundeoplevelse. Klinikkens indehaver er yderst bevidst om klinikkens markedsstrategi. Tandlæge København skal eksistere for patientens skyld og skabe gode rammer, der giver patienterne nem adgang til unitten.
Det kræver en topplacering med gode adgangsforhold, attraktive åbningstider, og det rigtige udstyr. En tandlægeklinik skal ikke ligge i en sidegade på tredje sal, men på gadeniveau nær gode transportmuligheder. Det handler om at være synlig og til stede for patienterne.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Få en personlig tandplejeplan hos TandCity

Ingen behandlingsplaner er ens. Det er vi her på TandCity udmærket klar over. Det er også derfor, at du kan forvente, at vi giver os god tid til at udarbejde en behandlingsplan, hvor vi ligeledes snakker om dine individuelle behov og ønsker, før vi påbegynder et indgreb. På den måde ved du på forhånd, hvilke behandlinger du kan forvente, og du kan derved få ro i sindet, velsiddende at din behandlingsplan er tilpasset dig og ingen andre.

Vi vil under udarbejdelsen af din behandlingsplan samtidig give dig et prisoverslag på samtlige indgreb og behandlinger. Vi har fuld forståelse for, at tandlægebesøg kan være en uventet udgift for mange. Af samme grund har vi et godt samarbejde med denti.dk, og såfremt du har behov for at få din behandling finansieret, hjælper vi gerne med at søge gennem dem. Du kan allerede i dag tage en snak med TandCitys tandlæger på Østerbro.

Bedømmelse for tandlæge på Østerbro

TandCity er et af de bedste og mest populære valg når du skal bruge en tandlæge på Østerbro. Vi tilbyderkomplet tandpleje af høj kvalitet og med gode priser hvor alle kan være med. Vi bedømmes regelmæssigt til at være en af landets bedste tandklinikker på baggrund af vores tandimplantater, rodfyldninger, rodbehandlinger og behandlinger for tandlægeskræk.

Vi er meget taknemmelige for de gode anmeldelser og de mange patienter der vælger os som deres tandlæge i København. Vi er ligeledes taknemmelige for vores dygtige og professionelle team som med deres erfaring indenfor de nyeste tandplejeteknikker hjælper med at give vores patienter den bedst mulige behandling.

Vi håber at vi kan fortsætte vores succesfulde samarbejde med de bedste teknikere i Sverige. Det er vores mål at give vores patienter den bedste pleje og behandling for at sikre at de til enhver tid er komfortable og smertefrie. Vores nuværende bedømmelse på 4.9 vidner om vores kollegaers tillid i forbindelse med henvisninger, og det er vi stolte over.

Læs mindre

Et engageret team af tandlæger og specialister i Østerbro

Alexander Johansson

Tandlæge og klinikejer


Louise Ewerlöf

Tandlæge 


Nauras Hamza

Tandlæge 


Roberto Compare

Tandlæge 


Sofie Bergman

Personalansvarlig 


Anna

Tandklinikassistent 


Tannaz

Tandklinikassistent 


Heliz

Tandklinikassistent 


Melina

Tandklinikassistent elev


Tandlæge på Østerbro i København – TandCity

TandCity – ZOOM blegning

Nyheder om tandlæger og tandpleje

TandCity – Akut tandlæge på Østerbro, København

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt.

Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.