FØRSTEKLASSES TANDPLEJE TIL
EN GOD PRIS. VI GØR DIT VALG NEMT.

Din tandlæge Østerbro – Behandling af alle dine tandproblemer

Sunde tænder og et smukt smil – det er målet for alle behandlinger hos TandCity på Østerbro. Du kan få yderligere oplysninger ved at besøge de forskellige steder i drop down-menuen for vores tjenester.

Professionel tandpleje på Østerbro

Professionelle og kvalificerede tandlæger i Østerbro

TandCity klinikken på Østerbro har en række kvalificerede tandlæger, der er godt rustet til at tilbyde dig tandpleje du har brug for, når du vil opnå og bevare den gode tandhygiejne.

Vi tilbyder alle former for behandlinger på vores klinik. Med vores meget fleksible åbningstider har vi også mulighed for at imødekomme stort set alle behov for akut tandpleje i Østerbro.
Vi har nemlig også åbent, når du har fri.

Vores tandbehandling

Tandlægeskræk


Lider du af tandlægeskræk kan vi hjælpe dig.

Tandblegning


Tandblekning for et lysere smil

Tandhygiejne


Vi tilbyder dig professionel tandrensning.

Gingivitis / Paradontose


Tandkødsbetændelse / Parodontose – Sygdom i tændernes støttevæv.

Tandimplantat


Mere livskvalitet med fastgjorte tænder.

Invisalign / Litewire / Inman Aligner


Få smilet, du altid har drømt om.

Narkose


Tandbehandlinger i narkose

Akut tandlæge


Book akut tandlæge på Østerbro tilgængelig 24/7

Har du brug for et weekendbesøg hos en tandlæge i Østerbro?

En tandpine kan lige så vel opstå i weekenden som i hverdagene, og det skal naturligvis ikke være dit problem – du bør ikke gå en hel weekend, inden du kan få adgang til tandpleje. Derfor har vi åbent i weekenden, og det koster naturligvis ikke ekstra at besøge os, bare fordi det er lørdag, søndag eller helligdag. Læs gerne mere om vores tilbud om akut tandpleje på Østerbro, herunder åbningstider, booking og ruteanvisninger. For mange er et besøg ved tandlægen forbundet med ubehag og for nogle endda med en decideret tandlægeskræk. Hos TandCity gør vi imidlertid alt for, at dit næste besøg med os bliver så behageligt og smertefrit som overhovedet muligt. Stol trygt på os, vi kan vores kram! Vi kan derfor varmt anbefale, at du kigger forbi vores tandklinik i Østerbro.

Læs mere

Centralt beliggende tandklinik

Vores tandklinik på Østerbro er indrettet i et varmt og indbydende miljø, hvilket sikrer, at rammerne for dit besøg er så gode som muligt, da rammerne i høj grad er med til at skabe en positiv helhedsoplevelse. Klinikken ligger et stenkast fra Strøget, så hvis du skulle have lidt tid tilovers, er det bestemt et besøg værd. Beliggenheden er nøje udvalgt ud fra klinikkens koncept, der er fokuseret på den gode kundeoplevelse. Klinikkens indehaver er yderst bevidst om klinikkens markedsstrategi. Tandlæge skal eksistere for patientens skyld og skabe gode rammer, der giver patienterne nem adgang til unitten.

Det kræver en topplacering med gode adgangsforhold, attraktive åbningstider, og det rigtige udstyr. En tandklinik skal ikke ligge i en sidegade på tredje sal, men på gadeniveau nær gode transportmuligheder. Det handler om at være synlig og til stede for patienterne.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Få en personlig tandplejeplan hos TandCity

Ingen behandlingsplaner er ens. Det er vi her på TandCity udmærket klar over. Det er også derfor, at du kan forvente, at vi giver os god tid til at udarbejde en behandlingsplan, hvor vi ligeledes snakker om dine individuelle behov og ønsker, før vi påbegynder et indgreb. På den måde ved du på forhånd, hvilke behandlinger du kan forvente, og du kan derved få ro i sindet, velsiddende at din behandlingsplan er tilpasset dig og ingen andre.

Vi vil under udarbejdelsen af din behandlingsplan samtidig give dig et prisoverslag på samtlige indgreb og behandlinger. Vi har fuld forståelse for, at tandlægebesøg kan være en uventet udgift for mange. Af samme grund har vi et godt samarbejde med denti.dk, og såfremt du har behov for at få din behandling finansieret, hjælper vi gerne med at søge gennem dem. Du kan allerede i dag tage en snak med TandCitys tandlæger på Østerbro.

Bedømmelse for tandlæge på Østerbro

TandCity er et af de bedste og mest populære valg når du har brug for tandpleje på Østerbro. Vi tilbyderkomplet tandpleje af høj kvalitet og med gode priser hvor alle kan være med. Vi bedømmes regelmæssigt til at være en af landets bedste tandklinikker på baggrund af vores tandimplantater, rodfyldninger, rodbehandlinger og behandlinger for tandlægeskræk.

Vi er meget taknemmelige for de gode anmeldelser og de mange patienter der vælger os som deres tandlæge i Østerbro. Vi er ligeledes taknemmelige for vores dygtige og professionelle team som med deres erfaring indenfor de nyeste tandplejeteknikker hjælper med at give vores patienter den bedst mulige behandling.

Det er vores mål at give vores patienter den bedste pleje og behandling for at sikre at de til enhver tid er komfortable og smertefrie. Vores nuværende bedømmelse på 4.9 vidner om vores kollegaers tillid i forbindelse med henvisninger, og det er vi stolte over.

TandCity – Tandlæge på Østerport Station

Vi er en tandklinik beliggende på Østerbro – inde i selve stationsbygningen på Østerport St., som tilbyder alle moderne behandlingstyper – altid i form af de sikreste metoder, som er videnskabeligt dokumenterede. Derfor bør du vælge os, når du leder efter tandpleje med beliggenhed centralt på Østerbro. Du kan kontakte os direkte på vores hjemmeside og booke en tid. Vi har fire tandlæger, som står klar til at behandle dig sikkert og smertefrit. Har du tandlægeskræk, kan du med fordel vælge os, da vi altid tager hensyn til dine behov og bekymringer. Vi ved, at det kan være en skræmmende oplevelse for mange mennesker, og derfor gør vi os meget umage med, at fortælle dig, præcist hvad vi foretager os. På den måde vil du aldrig føle dig utryg eller usikker når du er til behandling hos TandCity på Østerbro- Østerport St.

TandCity Østerbro er altid opdateret med den nyeste viden og deltager på kurser løbende. Når det kommer til behandlingsformer, kan TandCity Østerbro tilbyde dig en kvalitet, der altid er i top. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten. Skal du have lavet alt fra rodbehandling, kroner, tandregulering eller implantater til svære henviste operationer, så kan TandCity Østerbro hjælpe dig. Vi Skræddersyer den korrekte behandling til hvert enkelte individuelt. Har du brug for at snakke med TandCity Østerbro kan du nemt booke en konsultation enten via hjemmesiden eller på telefon.

Læs mindre

Eksempel på sunde tænder

Et engageret team af tandlæger og specialister i Østerbro

Tandlæge Østerbro - Alexander Johansson

Alexander Johansson

Tandlæge og klinikejer


Tandlæge Østerbro - Nauras Hamza

Nauras Hamza

Tandlæge 


Tandlaege Østerbro - Roberto Compare

Roberto Compare

Tandlæge 


Aleksander Medvinsky Tandlæge på TandCity

Aleksander Medvinsky

Tandlæge


Tandlaege Østerbro - Sofie

Sofie Bergman

Personalansvarlig 


Tandlæge Østerbro - Anna

Anna

Tandklinikassistent 


Tandlæge Østerbro - Tannaz

Tannaz

Tandklinikassistent 


Tandlaege - Heliz

Heliz

Tandklinikassistent 


Tandlæge Østerbro - Melina

Melina

Tandklinikassistent elev


Deanne er Tandplejer, ansvarlig for tandbehandling i København - Tandcity

Deanne

Tandplejer


Tandlæge på Østerbro – TandCity

TandCity – ZOOM blegning

Nyheder om tandlæger og tandpleje

TandCity – Akut tandlæge på Østerbro

 

Står du i en nødsituation, eller af en anden grund vil du have en hurtig tid?

Bare rolig, vi hjælper dig. Vi forstår at nogle ting ikke kan vente og og sørger for at du får tid så hurtigt som muligt.

Kontakt os på telefon +45 44 53 00 00 eller book din tid online. Vi ser frem til at se dig på klinikken.